‘Οι αποκαλύψεις θα ρίξουν τον Τραμπ’ υπόσχεται ο συγγραφέας του βιβλίου – φωτιά

‘Οι αποκαλύψεις θα ρίξουν τον Τραμπ’ υπόσχεται ο συγγραφέας του βιβλίου – φωτιά
Copies of the book "Fire and Fury: Inside the Trump White House" by Michael Wolff are displayed at Barbara's Books Store Friday, Jan. 5, 2018, in Chicago. (AP Photo/Charles Rex Arbogast) AP Photo/Charles Rex Arbogast

"Ο βασιλιάς είναι γυμνός" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Γουλφ αναφερόμενος στο βιβλίο του για τον Αμερικανό πρόεδρο

Οι αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται στο πολύκροτο βιβλίο για τον πρώτο χρόνο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ θα μπορούσαν να τον ρίξουν από την εξουσία, δηλώνει ο συγγραφέας Μάικλ Γουλφ.

Μιλώντας στο BBC, ο Γουλφ δήλωσε πως το συμπέρασμά του στο βιβλίο “Fire and Fury: Inside the Trump White House” («Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ») ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή γίνεται μια ευρέως διαδεδομένη άποψη.

«Νομίζω πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση “ο βασιλιάς είναι γυμνός”» είπε ο Γουλφ στη συνέντευξη η οποία μεταδόθηκε σήμερα.

«Η ιστορία που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του», είπε ο Γουλφ. «Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει ”Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός”. Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα… σε αυτή την προεδρία».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα. Περιγράφει έναν χαώδη Λευκό Οίκο, έναν πρόεδρο που δεν περίμενε να κερδίσει την προεδρία το 2016, και βοηθούς του Τραμπ που περιγελούν τις ικανότητές του.

Φωτό: AP Photo/Charles Rex Arbogast

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα