Οι γυναίκες πίσω από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη

Οι γυναίκες πίσω από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη

Γνωρίστε τις συζύγους που στέκονται στο πλευρό των πλουσιότερων ανδρών του κόσμου

Στην αγάπη, οι πλούσιοι δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τους υπόλοιπους. Ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μπιλ Γκέιτς, συνάντησαν τις συζύγους τους στην εργασία. Άλλοι, όπως ο Ντέιβιντ Κοχ, σε τυφλά ραντεβού.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι γυναίκες που βρίσκονται δίπλα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου:

MΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ

Η Μελίντα Γκέιτς είναι παντρεμένη με τον συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς για 23 χρόνια. Η πρώτη επαφή του ζευγαριού έγινε σε ένα πικνίκ της εταιρείας – όταν ο Γκέιτς ζήτησε από την Μελίντα να βγουν ένα ραντεβού. Εκείνο το διάστημα ο Γκέιτς ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και διαχειριστής προϊόντων της τεχνολογικής εταιρείας. Σήμερα, οι δυο τους διοικούν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με συνολικές δωρεές ύψους 40,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η περιουσία τους εκτιμάται στα 90,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

ΠΡΙΣΙΛΑ ΤΣΑΝ

 

Η Πρισίλα Τσαν γνώρισε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε ένα πάρτυ στο Χάρβαντ, όταν ήταν φοιτητές. Μετά το κολέγιο, η Τσαν έγινε παιδίατρος και τώρα διοικεί την πρωτοβουλία Chan Zuckerberg, μία φιλανθρωπική οργάνωση. Το περιοδικό Forbes εκτιμά την περιουσία του ζεύγους Ζούκερμπεργκ στα 69,8 δισ. δολάρια.

ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΠΕΖΟΣ

 

Η Μακένζι Μπέζος εγκατέλειψε την καριέρα της στα οικονομικά στη Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα. Κατά τη διαρκεια της παραμονής της στο Σιατλ, γνώρισε τον σύζυγό της Τζεφ Μπέζος. Στην πορεία έβαλε στην άκρη τις λογοτεχνικές της φιλοδοξίες για να δημιουργήσει την οικογένειά της με τον Μπέζος και να εργαστεί ως ένας από τους πρώτους υπαλλήλους της Amazon. Από τότε, η ίδια έχει εκδόσει δυο βραβευμενα μυθιστορήματα. Η περιουσία του ζεύγους εκτιμάται στα 00,3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.

Διαβάστε περισσότερα στο FORTUNE GREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα