Οι τέσσερις εκδοχές που εξετάζουν οι αρχές για τη συντριβή του Tu-154

Σύμφωνα με την FSB, έχουν βρεθεί αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας και έχουν κληθεί να καταθέσουν, ενώ εξετάζεται βίντεο τραβηγμένο από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου

Τέσσερις εκδοχές εξετάζουν ως πιθανότερες οι αρχές για τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, μεταξύ των οποίων είναι η τεχνική βλάβη και το ανθρώπινο λάθος, ανέφερε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας.

Οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα να διείσδυσε κάποιο ξένο αντικείμενο στον κινητήρα του Tu-154, να απώλεσε το αεροσκάφος ισχύ λόγω της κακής ποιότητας των καυσίμων, να παρουσίασε μηχανική βλάβη ή να έκανε κάποιο λάθος χειρισμού ο κυβερνήτης του.

Σύμφωνα με την FSB, έχουν βρεθεί αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας και έχουν κληθεί να καταθέσουν. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο, τραβηγμένο από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου, το οποίο εξετάζεται.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τρομοκρατικής ενέργειας ή δολιοφθοράς", πρόσθεσε η υπηρεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν πολλά συντρίμμια του Tu-154

Τραγωδία στη Ρωσία: Τα συνεργεία διάσωσης ερευνούν στη Μαύρη Θάλασσα

Τραγωδία στη Ρωσία: Σε 24ωρη βάση οι έρευνες. 3.000 άτομα 'χτενίζουν' την περιοχή

Ρωσία: Σώθηκε από την τραγωδία χάρη στη γέννηση του γιου του

ADVERTISING

SHARE: