Οι Τούρκοι εγκαλούν Καμμένο και εκείνος απαντά με Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τα Φυλάκια Διποταμιάς και Κρυσταλλοπηγής.
Επίσης, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την Ερείκουσα και τους Οθωνούς, Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τα Φυλάκια Διποταμιάς και Κρυσταλλοπηγής. Επίσης, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την Ερείκουσα και τους Οθωνούς, Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) EUROKINISSI

Δεν έχουν τελειωμό οι Τουρκικές προκλήσεις καθώς ζητούν από τον υπουργό Άμυνας να λειτουργεί με σοβαρότητα. Η απάντηση Καμμένου με ένα τραγούδι

Στο στόχαστρο των Τούρκων είναι τις τελευταίες ώρες ο Πάνος Καμμένος, από τον οποίο ζητούν να ενεργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας στην οποία επιστρέφουν τους χαρακτηρισμούς του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε ομιλία του απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο είχε μεταξύ άλλων πει: «Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία”.

Στην ανακοίνωση το Τουρκικού υπουργείο αναφέρει πως επιστρέφει κατά γράμμα στον Έλληνα υπουργό Άμυνας τις αναφορές που έκανε την 1η Δεκεμβρίου κατά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον καλεί “να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής, ενεργώντας υπεύθυνα και με σοβαρότητα”.

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι “δεν είναι ικανός να αξιολογεί και να βλέπει τις εξελίξεις με κοινή λογική” και αφού χαρακτηρίζει εμμέσως την ΕΟΚΑ ως τρομοκρατική οργάνωση η βράβευσή της από τον κ. Καμμένο, “ζημιώνει τις προσπάθειες συνεργασίας που επιχειρήσαμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δύο χωρών” προσθέτει το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Η απάντηση Καμμένου με στίχους Παλληκαρίδη

Η απάντηση από τον υπουργό Άμυνας δεν άργησε να έρθει. Ο κ. Καμμένος μεσω twitter, έγραψε: "Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες. Καταδικάστε με τιμή μου», παραθέτοντας τον σύνδεσμο του τραγουδιού στο YouTube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΥΠΕΞ: Η Τουρκία ας αποφασίσει αν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο ή όχι

Καμμένος: Εάν δε θέλει η Τουρκία τη συνθήκη της Λωζάνης, να γυρίσουμε στη Σεβρών

Κομισιόν: Η Τουρκία να σεβαστεί χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο των κρατών της ΕΕ

ADVERTISING

SHARE: