Ολίβια Μουν: Ο Μπρετ Ράτνερ αυνανίστηκε μπροστά μου

Ολίβια Μουν: Ο Μπρετ Ράτνερ αυνανίστηκε μπροστά μου
Olivia Munn arrives at the Los Angeles premiere of "Office Christmas Party" at the Village Theatre Westwood on Wednesday, Dec. 7, 2016. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

Έξι γυναίκες ηθοποιοί κατηγόρησαν ανοικτά τον 48χρονο Ράτνερ για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, μεταξύ των οποίων η Ολίβια Μουν και η Νατάσα Χένστριτζ

Μετά τις αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, έξι γυναίκες μίλησαν για τη σεξουαλική παρενόχληση που όπως υποστηρίζουν έχουν υποστεί από τον αμερικανό σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ.

Μία εξ αυτών η Ολίβια Μουν, ανέφερε ότι την εποχή που γυριζόταν το After the Sunset το 2004, σε μία από τις συναντήσεις της με τον σκηνοθέτη εκείνος αυνανίστηκε μπροστά της.

Εκείνη τη χρονιά η Μουν προσπαθούσε ακόμη να μπει στο Χόλιγουντ. Όντας άσημη, έκανε διάφορες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην. Μπαίνοντας στο τροχόσπιτο του Ράτνερ στο σετ των γυρισμάτων, εκείνος αυτοϊκανοποιήθηκε ενώπιόν της, όπως δήλωσε η ίδια στους Times.

Στη συνέχεια η Μουν επικοινώνησε με δικηγόρο, ωστόσο δεν προέβη σε μηνύσεις καθώς όπως εξομολογείται, κανείς δεν θα την πίστευε.

Ο 48χρονος σήμερα Μπρετ Ράτνερ έχει σκηνοθετήσει μεγάλες επιτυχίες όπως οι “Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ” και “X-Men: The Last Stand”, ενώ είναι και παραγωγός επιτυχημένων ταινιών όπως “Η Επιστροφή” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του “Prison Break”.

Ακόμη μια εκ των γυναικών που καταφέρονται εναντίον του είναι η ηθοποιός Νατάσα Χένστριτζ. Από τη δική της μεριά καταγγέλλει πως όταν ήταν 19 ετών επισκέφθηκε το διαμέρισμα του σκηνοθέτη μαζί με φίλους της. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε στον καναπέ και, όταν ξύπνησε, οι φίλοι της είχαν φύγει. Σηκώθηκε να φύγει και εκείνη, όμως ο Ράτνερ της έκλεισε τον δρόμο με το σώμα του, άρχισε να την αγγίζει και την ανάγκασε, όπως η ίδια καταγγέλλει, να του κάνει στοματικό σεξ.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν επίσης από τις Τζέιμι Ρέι Νιούμαν, Κάθριν Τάουν, Έρι Σάσακι και Τζορίνα Κινγκ.

Στη δεκασέλιδη επιστολή του στους Los Angeles Times, ωστόσο, ο δικηγόρος του Ράτνερ, Μάρτιν Σίνγκερ, απορρίπτει τους ισχυρισμούς και των έξι, συνολικά, γυναικών, που προέβησαν σε αποκαλύψεις.

Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα