Ολλανδικός Τύπος: Ο Ντάισελμπλουμ εγκαταλείπει την πολιτική

Ολλανδικός Τύπος: Ο Ντάισελμπλουμ εγκαταλείπει την πολιτική
Netherland's Minister of Finance Jeroen Dijsselbloem during press conference after the Eurogroup's deliberations at the Informal Meeting of Ministers for economic and financial affairs in Bratislava, Slovakia, Friday, Sept. 9, 2016. Ministers for economic and financial affairs gather for a two-day informal meeting in the Slovak capital, where they will discuss BREXIT, EU economic policies, and the migration crisis. (AP Photo/Bundas Engler) AP

Αποχωρεί ύστερα από 12 χρόνια από την ενεργό πολιτική ο επικεφαλής του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σχεδιάζει να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αμέσως μόλις αναλάβει καθήκοντα η νέα κυβέρνηση στην Ολλανδία, αποκαλύπτει η εφημερίδα “De Wolkskrant”.

Η αλλαγή σελίδας στη ζωή του Ολλανδού πολιτικού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες, έως τις 25 Οκτωβρίου, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, που αναμεταδίδει το Reuters.

Η εφημερίδα, η οποία είναι φιλικά προσκείμενη στο Εργατικό Κόμμα του Ντάισελμπλουμ, στηρίζει την αποκάλυψή της σε σχετιική επιστολή προς τον πρόεδρο του Ολλανδικού Κοινοβουλίου που ήρθε σε γνώση της.

Αναφορικά με τη θέση του στο Eurogroup, την οποία κατέχει από το 2013, ο Ντάισελμπλουμ θα παραμείνει σε αυτήν σίγουρα έως τον Ιανουάριο οπότε και λήγει η θητεία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα