Ομπάμα: Έχουμε καταγράψει UFO – Το αινιγματικό video

Ομπάμα: Έχουμε καταγράψει UFO – Το αινιγματικό video
Ο Μπαράκ Ομπάμα AP

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε πως και ο ίδιος έχει παρακολουθήσει video με τις πορείες ιπτάμενων αντικειμένων τις οποίες ουδείς μπορούσε να ερμηνεύσει κατά τρόπο λογικό.

Ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, για να μιλήσει μεταξύ άλλων και για το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και κατά πόσο ο σύγχρονος άνθρωπος έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς για την ύπαρξη UFO, αλλά ανέτρεψε πλήρως μύθους που έχει γεννήσει το σινεμά και η τηλεόραση γύρω από αυτά.

“Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι έχουμε καταγράψει ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία δεν γνωρίζουμε επαρκώς τι ακριβώς είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως κινούνται, τις τροχιές τους στον ουρανό. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα άνθρωποι που λαμβάνουν σοβαρά υπ’όψιν αυτά τα φαινόμενα και προσπαθούν να βρουν μια λογική εξήγηση γι΄αυτά” είπε ο Μπαράκ Ομπάμα. Πρόσθεσε: “Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό που ρώτησα πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τις πρώτες μου μέρες στο γραφείο ήταν αν έχουμε κάποιο εργαστήριο που μελετάμε εξωγήινους και η απάντηση των συνεργατών μου ήταν αρνητικη”.

Η ερώτηση προς τον Ομπάμα έγινε με αφορμή τις μαρτυρίες πρώην αξιωματικού της αμερικάνικης αεροπορίας, πως κατά τις πτήσεις που έκανε στην ακτή της Βιρτζίνiα το δίαστημα 2015-2017, εκείνος και η διμοιρία του παρατηρούσαν σε καθημερινή βάση σφαιρικά σκάφη που δεν υπάκουαν σε αναγνώριση ή κάποιο οποιοδήποτε ανθρώπινο σήμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα