Όργια σε οίκους Υψηλής Ραπτικής: Οι αποκαλύψεις του σοφέρ και εραστή του Yves Saint Laurent

Όργια σε οίκους Υψηλής Ραπτικής: Οι αποκαλύψεις του σοφέρ και εραστή του Yves Saint Laurent

Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα για την ερωτική ζωή του διάσημου μόδιστρου, ο Fabrice Thomas ανέφερε πως απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετέχει σε ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις

Εν μέσω των πολυάριθμων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που ταλανίζουν τη βιομηχανία του θεάματος στην Αμερική, έρχεται μια νέα αποκάλυψη, αυτήν τη φορά από το Παρίσι δια στόματος του οδηγού του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent.

Ο Francis Thomas ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής ζωής του διάσημου μόδιστρου και του συντρόφου του και επιχειρηματία Pierre Bergé. Παρόλο που ο Thomas δεν μιλά για παρενόχληση, εντούτοις στο βιογραφικό βιβλίο που έγραψε για τα χρόνια που εργαζόταν για τον Saint Laurent, τονίζει ότι προκειμένου να προσληφθεί έπρεπε να συμφωνήσει σε μια σειρά από ερωτικές "υπηρεσίες"..

Όπως εξηγεί, διαδέχτηκε τον πατέρα του στη θέση του σοφέρ (ο οποίος ήταν επίσης εραστής των δύο ανδρών) κι απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Bergé και Saint Laurent. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος καλούνταν να «δοκιμάσει» τους υποψήφιους εραστές του μόδιστρου, ο οποίος φέρεται πως υπέφερε από μελαγχολία.

Όργια σε οίκους Υψηλής Ραπτικής: Οι αποκαλύψεις του σοφέρ και εραστή του Yves Saint Laurent

«Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Pierre Bergé να περιβάλλεται από ερωτικούς σκλάβους»λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Καναδά σχετικά με τα όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του με τίτλο "Saint Laurent et moi, une histoire intime" ("Ο Saint Laurent κι εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία").

Στην αρχή, όπως επισημαίνει, εκτελούσε χρέη οδηγού για τον Bergé και σπάνια έβλεπε τον σχεδιαστή μόδας. Τα βράδια όμως ο επιχειρηματίας του ζητούσε να πάει σε δείπνα του Saint Laurent αλλά και σε «εκδηλώσεις» με πιο προσωπικό χαρακτήρα. Στην πορεία εξελίχθηκε σε εραστή και των δύο ανδρών με αποτέλεσμα σε κάποιο στάδιο οι δύο εργοδότες του να μην μιλιούνται μεταξύ τους.

Πρόκειται για δύο «είδωλα» αλλά ταυτόχρονα «για δύο ανθρώπους σεξουαλικά άρρωστους» τονίζει στη συνέντευξή του και περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια.

Σύμφωνα με τον Thomas, ο Bergé μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Saint Laurent ζητούσε από τους ερωτικούς συντρόφους του να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

Δείτε τη συνέντευξη του Thomas στην καναδική τηλεόραση:

French designer Yves Saint Laurent and a model present his black and red rose adorned bride's dress as they acknowledge applause at the end of his 1991 Spring ready-to-wear collection in Paris, France October 24, 1990.  Model's bridal gown is black adorned with red and fuchia silk flowers.  (AP Photo/Pierre Gleizes)
French designer Yves Saint Laurent and a model present his black and red rose adorned bride's dress as they acknowledge applause at the end of his 1991 Spring ready-to-wear collection in Paris, France October 24, 1990. Model's bridal gown is black adorned with red and fuchia silk flowers. (AP Photo/Pierre Gleizes) AP

(Φωτογραφία: AP / Pierre Gleizes)

ADVERTISING

SHARE: