Παιδί πνίγεται σε πισίνα γεμάτη κόσμο – Μπορείς να το διακρίνεις;

Παιδί πνίγεται σε πισίνα γεμάτη κόσμο – Μπορείς να το διακρίνεις;
Παιδί πνίγεται σε πισίνα γεμάτη κόσμο youtube

Αν πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να πνιγεί ένα μικρό παιδί, που είναι περιτριγυρισμένο από κόσμο, τότε μάλλον πρέπει να δεις αυτό το βίντεο

Πόσο εύκολο είναι να πνιγεί ένα μικρό παιδί την ώρα που κολυμπάει, ακόμα και αν δίπλα του υπάρχει κόσμος, δείχνει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αποδεικνύοντας, επίσης, πόσο αναγκαία είναι η παρουσία ενός καλά εκπαιδευμένου ναυαγοσώστη σε παραλίες και πισίνες.

Στο βίντεο φαίνεται πλήθος κόσμου, παιδιά και ενήλικες, να απολαμβάνει το μπάνιο του σε μια πισίνα με τεχνητά κύματα κάπου στις ΗΠΑ. Ένα μικρό κορίτσι μετά βίας διακρίνεται ότι κινδυνεύει.

Βυθίζεται στο νερό και εμφανίζεται ξανά, χτυπώντας τα χέρια του σαν να προσπαθεί να κολυμπήσει. Η μάχη που δίνει δεν γίνεται αντιληπτή από κανέναν, εκτός από την ναυαγοσώστρια, η οποία πέφτει στο νερό και σώζει την μικρή.

Το βίντεο δόθηκε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα από ένα γκρουπ στο YouTube που ονομάζεται Lifeguard Rescue και το οποίο παρουσιάζει την ζωτικής σημασίας δουλειά που κάνουν οι ναυαγοσώστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα