Πάπας Φραγκίσκος: Το κρασί είναι αναγκαίο

default image

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο πάπας με τις πιο φιλελεύθερες ιδέες και έχει φέρει την εκκλησία πιο κοντά στους πιστούς της

Ο πάπας Φραγκίσκος είναι ο πιο κουλ πάπας που έχει περάσει από τον Βατικανό. Ο ίδιος συνηθίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ με τους αγώνες και τις δηλώσεις του κατά των θηριωδιών σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, όπως και με τα μηνύματα στήριξης σ’ όσους υποφέρουν.

Ο ποντίφικας έχει στραφεί ουκ ολίγες φορές εναντίων της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας για τις απόψεις που πρεσβεύει και τις εμμονές της σε θέματα όπως η εκτρώσεις, τον γάμο μεταξύ των ομοφυλόφιλων.

Ο Φραγκίσκος έχει αποδείξει ότι διαθέτει και καλή αίσθηση του χιούμορ, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον καλύτερο Πάπα που έχει εκλεχθεί ποτέ.

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, ο πάπας Φραγκίσκος έγινε ακόμη πιο κουλ με τις πρόσφατες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες ανέφερε πως το κρασί είναι αναγκαίο.

“Το νερό είναι απαραίτητο για να ζήσεις, αλλά το κρασί εκφράζει την αφθονία των δεξιώσεων και τη χαρά της γιορτής. Το κρασί είναι απαραίτητο για τους εορτασμούς”, είπε συγκεκριμένα.

Επειδή, όμως ο Φραγκίσκος δεν είναι ο μοναδικός που είχε αυτή την πεποίθηση, καθώς στο Βατικανό υπάρχει αμπελώνας και οινοποιείο, το οποίο ονομάζεται Cuvee du Vatican.

(ΠΗΓΗ: vinepair)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα