Παρίστανε την έφηβη στο Facebook για να αποπλανήσει 15χρονο

Παρίστανε την έφηβη στο Facebook για να αποπλανήσει 15χρονο

Μια 44χρονη, μητέρα δύο παιδιών, απ' τη Βρετανία φυλακίστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας 44χρονης μητέρας δύο παιδιών στη Βρετανία που παρίστανε την έφηβη στο Facebook για να προσελκύσει το ερωτικό ενδιαφέρον 15χρονου.

Όπως αναφέρει ο Independent η Marie Dent απ΄το Έσσεξ συναντήθηκε πέρυσι δύο φορές με τον έφηβο, αφού πρώτα έγιναν φίλοι και είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα.

Η γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, παραδέχεται ότι βρέθηκε ερωτικά τον έφηβο και ότι είχε στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες του.

Η Dent έχει βιντεοσκοπήσει κιόλας τον 15χρονο σε σεξουαλικές πράξεις, υλικό που εντόπισε η αστυνομία στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με τη Mirror. Επίσης εντοπίστηκαν ανάλογου περιεχομένου μηνύματα.

Όπως έγινε γνωστό συναντήθηκε πρώτη φορά με τον 15χρονο στις 23 Νοεμβρίου και έπειτα στις 2 Δεκεμβρίου. Δύο μέρες μετά συνελήφθη απ' την τοπική αστυνομία, αφού η μητέρα του νεαρού τους έπιασε μαζί στο σπίτι της.

Το αγόρι ωστόσο φέρεται να δήλωσε, κατά το BBC, πως πήγε μαζί της με τη συναίνεσή του και δεν υπήρξε κάποιος εξαναγκασμός.

Με πληροφορίες από Independent

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία

ADVERTISING

SHARE: