Παρίστανε τον άνδρα και έκανε δυο γάμους με γυναίκες για την περιουσία τους

Παρίστανε τον άνδρα και έκανε δυο γάμους με γυναίκες για την περιουσία τους

Η 26χρονη είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο facebook και ανέβαζε φωτογραφίες της με ανδρικά ρούχα. Αποκάλυψε το αληθινό φύλο της μετά την σύλληψή της

Στη σύλληψη μιας 26χρονης, η οποία παρίστανε τον άνδρα και παντρεύτηκε δύο ομόφυλές της για την περιουσία τους, κακοποιώντας μάλιστα την μία από αυτές, προχώρησε η αστυνομία στην Ινδία.

Η περίεργη αυτή απάτη ξεκίνησε το 2013 όταν η Σουίτι Σεν από το κρατίδιο Ούταρ Πραντές έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook με το όνομα Κρίσνα Σεν. Ανέβασε φωτογραφίες της, στις οποίες φορούσε ανδρικά ρούχα και μέσω του λογαριασμού αυτού ήρθε σε επαφή με άλλες γυναίκες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το 2014 η Σεν και μέλη της οικογένειάς της ταξίδεψαν σε άλλη πόλη για να συναντήσουν μια 22χρονη, με την οποία είχαν γνωριστεί στο facebook. "Η Σεν την είχε πείσει ότι ήταν άνδρας", δήλωσε η αστυνομία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά και ζούσαν μαζί. Η οικογενειακή ευτυχία όμως έλαβε τέλος όταν η Σεν άρχισε να κακοποιεί την 22χρονη με στόχο την προίκα της, όπως είπαν οι αρχές.

Το 2016 η Σεν παντρεύτηκε μια 20χρονη. Ποτέ δεν επέτρεψε σε καμία γυναίκα να την δει γυμνή και όπως τόνισε η αστυνομία, χρησιμοποιούσε sex toys για να διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι ήταν άνδρας.

Τον Οκτώβριο του 2017 η πρώτη σύζυγος της Σεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, κατηγορώντας την για κλοπή προίκας και για ενδοοικογενειακή βία. Υποστήριξε ότι η Σεν άρπαξε από την οικογένειά της 13.243 δολάρια, με τη δικαιολογία ότι χρειαζόταν τα χρήματα για ένα εργοστάσιο που είχε.

"Συνήθιζε να συμπεριφέρεται σας άνδρας, έπινε, κάπνιζε και βιαιοπραγούσε. Απειλούσε ότι θα με σκότωνε, μετά τον γάμο της με άλλη. Με ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν γυναίκα και όχι άνδρας", δήλωσε η πρώτη του σύζυγος στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ.

Η Σεν εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τετάρτη. "Την συλλάβαμε για την κλοπή προίκας και την ενδοοικογενειακή βία. Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι ήταν γυναίκα. Το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι όντως ήταν γυναίκα", δήλωσε η αστυνομία.

Οι Hindustan Times πάντως ανέφεραν ότι η Σεν αντιμετωπίζει και κατηγορίες για πλαστοπροσωπία, απάτη και πλαστογραφία. Σύμφωνα με επιθεωρητή της αστυνομίας δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κλοπή προίκας γιατί "τεχνικά δεν ήταν σύζυγος και επομένως δεν μπορεί η σχέση αυτή να αντιμετωπιστεί ως γάμος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ντύθηκε κάθισμα για να οδηγήσει 'αυτοκίνητο χωρίς οδηγό'

Βίντεο: Ντύθηκε Αλαντίν και βόλταρε στη Νέα Υόρκη με το μαγικό χαλί

ADVERTISING

SHARE: