Πενταμελής οικογένεια πήγε για πικ-νικ δίπλα σε τσιτάχ και έτρεχε να σωθεί

Πενταμελής οικογένεια πήγε για πικ-νικ δίπλα σε τσιτάχ και έτρεχε να σωθεί
Βγήκαν για φωτογραφίες με τσιτάχ YouTube

Την φαεινή ιδέα να βγει από το όχημά της σε πάρκο σαφάρι, για φωτογραφίες και πικ-νικ δίπλα σε τσιτάχ, είχε μια οικογένεια τουριστών

Με την τύχη τους έπαιξαν τα μέλη μιας οικογένειας, που είχαν πάει σε πάρκο για σαφάρι στην Ολλανδία, καθώς είχαν την φαεινή ιδέα να βγουν από το όχημά τους για να τραβήξουν φωτογραφίες με τσιτάχ και να κάνουν πικ-νικ. Επακόλουθο ήταν να καταλήξουν να τρέχουν πίσω στο αυτοκίνητο τρομοκρατημένα και φοβούμενα για τη ζωή της, αφού τα αιλουροειδή βρήκαν ευκαιρία για “παιχνίδια”.

Το πάρκο σαφάρι με άγρια ζώα της Αφρικής, βρίσκεται στη νότια Ολλανδία και οι επισκέπτες έχουν αυστηρή εντολή να μην βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους. Μια πενταμελής οικογένεια από τη Γαλλία, ωστόσο, παρενέβη τις οδηγίες και σε βίντεο φαίνεται να βγαίνει δύο φορές από το όχημα, σε σημεία όπου κάθονται τσιτάχ για να βγάλουν φωτογραφίες.

Τη δεύτερη φορά όμως, η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τα τσιτάχ, τα οποία σημειωτέων είναι τα ταχύτερα ζώα του πλανήτη. Οι τρεις ενήλικες και τα δύο παιδιά ανεβαίνουν ένα λοφάκι όταν ξαφνικά αντιλαμβάνονται τα αιλουροειδή να τρέχουν προς το μέρος τους. Το βάζουν στα πόδια και μάλιστα μία γυναίκα με ένα εκ των παιδιών στην αγκαλιά, φαίνεται να προσπαθεί να απωθήσει τα τσιτάχ, που την έχουν πλησιάσει επικίνδυνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα