Περιοδεία Τουσκ για το προσφυγικό. Συνάντηση την Πέμπτη με τον Τσίπρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στις χώρες του λεγόμενου "βαλκανικού διαδρόμου" θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ

Στην Αθήνα θα βρεθεί και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, στο πλαίσιο περιοδείας του για την προσφυγική κρίση, στις χώρες του λεγόμενου "βαλκανικού διαδρόμου".

Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 1η Μαρτίου θα επισκεφτεί την Αυστρία και θα έχει συνάντηση με τον καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν ενώ την ίδια μέρα θα μεταβεί στη Σλοβενία και θα συζητήσει για το θέμα με τον πρωθυπουργό Μίρο Τσεράρ στη Λιουμπλιάνα.

Την επομένη, 2 Μαρτίου, θα πάει στην Κροατία και θα συναντηθεί στο Ζάγκρεμπ με τον πρωθυπουργό Τίχομιρ Οσεσκόβιτς και στην ΠΓΔΜ, όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση στα Σκόπια με τον πρόεδρο Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Την Πέμπτη, 3 του μήνα, θα έρθει στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, με την οποία θα κλείσει την συγκεκριμένη περιοδεία. Θα ακολουθήσει στις 7 Μαρτίου η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό

ADVERTISING

SHARE: