Πετάει, πετάει: Το μπαλόνι με το μωρό – Τραμπ πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο

Πετάει, πετάει: Το μπαλόνι με το μωρό – Τραμπ πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο
Χάπενινγκ με το μωρό Τραμπ στο Λονδίνο AP

Την ώρα που η επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία εξελίσσεται σε φιάσκο για την Τερέζα Μέι, οι επικριτές του Αμερικανού προέδρου υψώνουν περήφανα ένα μπαλόνι με τον ίδιο ως... οργισμένο μωρό πάνω από το κοινοβούλιο.

Το μπαλόνι με την μορφή του Ντόναλντ Τραμπ ως οργισμένο μωρό υψώθηκε πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο και είναι ίσως η πιο… “ενθουσιώδης” υποδοχή που θα μπορούσε να αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος από την καταστροφική του επίσκεψη στη Βρετανία.

Και πράγματι, δεν θα περίμενε κανείς τίποτε λιγότερο από την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πραγματοποιώντας την επίσκεψή του ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του (πράγμα ανήκουστο για τις σχέσεις ΗΠΑ – Βρετανίας), κατάφερε να “τορπιλίσει” το σχέδιο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit, να δηλώσει ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός θα ήταν ο άρτι παραιτηθείς ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον και να εξαπολύσει επίθεση κατά του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Χαν.

Ο τελευταίος είναι και αυτός που έδωσε την άδεια για να “πετάξει” στον ουρανό της πρωτεύουσας το μωρό – Τραμπ κατά τη διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στο Λονδίνο.

Πάντως, το event παρακολούθησε πλήθος κόσμος επευφημώντας και δείχνοντας ότι είναι περισσότερο στο πλευρό του δημάρχου, παρά του κ. προέδρου…

Τραμπ: Νιώθω ανεπιθύμητος

Ο Τραμπ, ο δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις εναντίον του στην πρωτεύουσα και σε άλλες βρετανικές πόλεις, τον έκαναν να αισθανθεί ανεπιθύμητος και γι αυτό τον λόγο αποφεύγει το Λονδίνο όσο μπορεί.

“Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο”, δήλωσε ο Τραμπ στην εφημερίδα.

“Αγαπούσα πολύ το Λονδίνο. Δεν το έχω επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;”.

undefined

Το τεράστιο μωρό Τραμπ δεν "τρομάζει" τους Λονδρέζους AP

Μία εικόνα γεμάτη συμβολισμούς AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα