Πέθανε ο ηθοποιός του House of Cards, Reg Cathey

Reg E. Cathey arrives at night one of the Creative Arts Emmy Awards at the Microsoft Theater on Saturday, Sept. 10, 2016, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Reg E. Cathey arrives at night one of the Creative Arts Emmy Awards at the Microsoft Theater on Saturday, Sept. 10, 2016, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Είχε υποδυθεί μεταξύ άλλων τους ρόλους του Norman Wilson στο "The Wire", του αστυνομικού στο "Outcast" και του Martin Quers στο "Oz"

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο σταρ της πολυβραβευμένης σειράς House of Cards, Reg Cathey, καθώς έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Ο Cathey είχε 3 υποψηφιότητες για Emmy, ενώ κέρδισε μία από αυτές για το House of Cards το 2015 για τον ρόλο του ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Φρέντι Χέιζ» στο οποίο πήγαινε ο Φρανκ Άντεργουντ.

Στην τηλεόραση είχε υποδυθεί μεταξύ άλλων τους ρόλους του Norman Wilson στο "The Wire", του αστυνομικού στο "Outcast" και του Martin Quers στο "Oz", ενώ είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες όπως τα "The Mask", "American Psycho", "Pootie Tang" και "Fantastic Four".

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο House of Cards, Ρέγκ Κάθι. Ο Ρεγκ ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του» έγραψε το Netflix αποχαιρετώντας τον γνωστό ηθοποιό.

(Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP)

ADVERTISING

SHARE: