Προκλητικός Τραμπ: Μίλησε για το μέγεθος του πέους του στο ντιμπέιτ

default image

Στέρεψε από επιχειρήματα ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αυτή τη φορά δεν έκανε επίδειξη πλούτου και όχι μόνο στο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών (Pics + video)

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται να αφήνει στην άκρη την επίδειξη του πλούτου του, αλλά άρχισε να κάνει επίδειξη του μεγέθους των γεννητικών του οργάνων.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δεν δίστασε να κάνει αναφορές στο μέγεθος του πέους του, ανταλλάσσοντας χτυπήματα κάτω από τη ζώνη με τον αντίπαλό του Μάρκο Ρούμπιο, μετά την επιτυχία του στην εκλογική αναμέτρηση της Σούπερ Τρίτης, όπου κατάφερε να επικρατήσει σε 13 πολιτείες.

Όλα ξεκίνησαν μετά της αναφορές του Ντόναλντ Τραμπ στο ύψος του κυριότερου αντίπαλου του σε διάφορες ομιλίες του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά και σε προηγούμενα ντιμπέιτ.

Το χθεσινό ντιμπέιτ έπεσε στο χαμηλότερο, δυνατό, επίπεδο με τον Ρούμπιο να αναφέρει πως οι προσωπικές επιθέσεις προς τους άλλους αντιπάλους , οι οποίες έχουν να κάνουν με θέματα που δεν αφορούν την πολιτική τους καριέρα είναι χυδαίες και απαράδεκτες. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει και αυτός αναφορά στα “μικροσκοπικά”, όπως τα χαρακτήρισε, χέρια του Τραμπ.

 

Αυτή η αναφορά ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα, με τον Τραμπ να απαντά πως τα χέρια του δεν είναι μικρά και πως αν τα χέρια του είναι μικρά τότε και κάτι άλλο είναι μικρό, αναφερόμενος στο πέος του.

“Σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκεί”, κατέληξε.

(Πηγή: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα