Προσβεβλημένος ο Τραμπ από τον Κιμ που τον αποκάλεσε 'γέρο'

President Donald Trump listens as he is introduced during an event to sign an executive order on health care in the Roosevelt Room of the White House, Thursday, Oct. 12, 2017, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump listens as he is introduced during an event to sign an executive order on health care in the Roosevelt Room of the White House, Thursday, Oct. 12, 2017, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Προσβεβλημένος δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ που ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν τον αποκάλεσε "γέρο"

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον προσέβαλε αποκαλώντας τον «γέρο», σημειώνοντας ότι ο ίδιος ότι δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον Βορειοκορεάτη ηγέτη «κοντό και χοντρό».

«Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν να με προσβάλει αποκαλώντας με ‘γέρο’, όταν εγώ δεν θα τον χαρακτήριζα ΠΟΤΕ ‘κοντό και χοντρό'; Ας είναι, προσπαθώ τόσο πολύ να γίνω φίλος του – και ίσως κάποια μέρα αυτό να συμβεί!», τόνισε στο tweet του ο Τραμπ.

Σε μια σειρά αναρτήσεών του ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε επίσης ότι ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ συμφώνησε να επιβάλει αυστηρότερες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας σε απάντηση στο πυρηνικό της πρόγραμμα, τονίζοντας ότι ο Σι επιθυμεί την «αποπυρηνικοποίηση» της Πιονγκγιάνγκ.

ADVERTISING

SHARE: