Ρωσία: Και δεύτερη δημοσιογράφος αντίπαλος του Πούτιν στις εκλογές

Ρωσία: Και δεύτερη δημοσιογράφος αντίπαλος του Πούτιν στις εκλογές

H 37χρονη θα επικεντρώσει την προεκλογική της εκστρατεία στις γυναίκες και τα παιδιά

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Εκατερίνα Γκόρντον, ανακοίνωσε την απόφασή της να θέση υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσίας στις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου 2018.

Μερικές μέρες νωρίτερα, η τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ ε ίχε ανακοινώση την απόφασή της να είναι και η ίδια υποψήφια για τον προεδρικό θώκο.

Η 37χρονη Εκατερίνα Γκόρντον, η οποία θεωρεί ότι είναι η μοναδική υποψήφια, την υποψηφιότητα της οποίας δεν ενέκρινε το Κρεμλίνο, ανέβασε στο YouTube στις 29 Οκτωβρίου ένα βιντεοκλίπ, στο οποίο ενημερώνει τους Ρώσους πολίτες για το ότι η προεκλογική της εκστρατεία θα επικεντρωθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τα παιδιά.

«Είμαστε μια χώρα μητέρων μονογονεϊκών οικογενειών, για τις οποίες οι πάντες αδιαφορούν» δήλωσε η Γκόρντον, η οποία θεωρεί ότι αυτή την στιγμή η αντιπολίτευση και οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις «τρώνε από το ίδιο κουτάλι προσπαθώντας να κερδίσουν από εμάς χρήματα».

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος δηλώνει ότι δεν την στηρίζουν μεγάλοι επιχειρηματίες και πως όσοι θέλουν να την στηρίξουν οικονομικά μπορούν να το κάνουν, όπως και ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας θα δώσει στην δημοσιότητα τις πηγές χρηματοδότησης της.

Ρωσία: Και δεύτερη δημοσιογράφος αντίπαλος του Πούτιν στις εκλογές

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ήδη διαμορφώνεται το επιτελείο της με το οποίο θα κάνει την προεκλογική της εκστρατεία, το οποίο αποτελείται από εμπειρογνώμονες τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώσει αργότερα.

Η Εκατερίνα Βιτκόροβνα Γκόρντον γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1980 στην Μόσχα, σε οικογένεια επιστημόνων. Είναι απόφοιτος της Σχολής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, παρακολούθησε υψηλού επιπέδου σεμινάρια σκηνοθεσίας και σεναριογραφίας, ενώ φοίτησε στη Νομική Ακαδημία της Μόσχας.

Στη συνέχεια ανέπτυξε μια πολυσχιδή δραστηριότητα στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, αλλά και στον καλλιτεχνικό τομέα καθώς ίδρυσε το ρόκ συγκρότημα BlondRock που κυκλοφόρησε τα άλμπουμ «Έρωτας και Ελευθερία», «Βαρέθηκα να φοβάμαι», ενώ έχει γράψει περισσότερα από διακόσια τραγούδια. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Πηγή:ΑΜΠΕ, Φωτογραφία:facebook

ADVERTISING

SHARE: