Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα: Όπλο της διπλωματίας μας είναι ο πολιτισμός

Ο σύμβουλος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, μιλώντας στα ελληνικά, τόνισε πως η δολοφονία του Αντρέι Πεσκόφ είναι η απόδειξη πως ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας (vid)

"Πυροβόλησαν τον πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία. Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι στο αγώνα κατά της τρομοκρατίας" δήλωσε με αφορμή τη δολοφονία του Αντρέι Πεσκοφ στην Άγκυρα το βράδυ της Δευτέρας, ο σύμβουλος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, Όλεγκ Μπρεντιχίν.

Εμφανώς συντετριμμένος και απευθύνοντας τη δήλωση του στην ελληνική γλώσσα ο Ρώσος διπλωμάτης συνέχισε λέγοντας: "Εμείς σαν Ρώσοι, πρέπει να επαναλάβουμε πως το δικό μας όπλο της διπλωματίας είναι πολιτισμός, είναι η αλληλεγγύη, είναι ανθρωπιστική βοήθεια σε αυτούς που υποφέρουν και βεβαίως αγώνας κατά των τρομοκρατών".

"Καλούμε όλους να επιδείξουν συμπαράσταση και βεβαίως να στέκονται μαζί μας σε αυτό τον αγώνα. Διότι αυτός ο αγώνας είναι για τις κοινές αξίες που έχει όλος ο πολιτισμένος κόσμος" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η στιγμή της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη

Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα. Τον εκτέλεσε Ισλαμιστής

ADVERTISING

SHARE: