Σάλος: Λευκή γυναίκα καταγγέλλει στις αρχές 8χρονο μαύρο παιδί επειδή πουλάει νερό

Σάλος: Λευκή γυναίκα καταγγέλλει στις αρχές 8χρονο μαύρο παιδί επειδή πουλάει νερό
Λευκή γυναίκα καλεί την αστυνομία για μαύρο παιδί που πουλάει νερό

Η "Permit Patty", όπως βαπτίστηκε από χρήστες του διαδικτύου, φαίνεται να μιλάει στις αρχές ενώ προσπαθεί να κρυφτεί όταν την πλησιάζει η μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Χαμό στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που καταγράφηκε στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και το οποίο δείχνει μια λευκή γυναίκα να καταγγέλλει στην αστυνομία ένα 8χρονο μαύρο κορίτσι, καθώς αυτό πωλούσε νερό χωρίς να έχει την σχετική άδεια.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media το Σάββατο από την μητέρα του παιδιού. Φαίνεται η λευκή γυναίκα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο, να κοιτάει με περίεργο ύφος προς την πλευρά της μητέρας και να προσπαθεί να κρυφτεί, όταν αυτή την πλησιάζει. Τότε η λευκή γυναίκα ακούγεται να λέει “Και πουλάει παράνομα νερό χωρίς άδεια;”.

Η φιλονικία συνεχίζεται με την μητέρα να υποστηρίζει ότι το παιδί δεν παραβίασε κανένα νόμο, καθώς πωλούσε νερό μέσα σε ιδιωτικό χώρο της οικογένειας ενώ επεσήμανε ότι η λευκή γυναίκα δεν πίστευε ότι το κορίτσι ζούσε εκεί.

Το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες των social media πήραν “φωτιά”, με τους περισσότερους να υπερασπίζονται το παιδί και να κατηγορούν την λευκή γυναίκα, η οποία πλέον αποκαλείται “Permit Patty” για φυλετική προκατάληψη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα