Σίδνεϊ: Πέταξαν έξω μεθυσμένες πελάτισσες και τις παράτησαν λιπόθυμες στον δρόμο

Σίδνεϊ: Πέταξαν έξω μεθυσμένες πελάτισσες και τις παράτησαν λιπόθυμες στον δρόμο

Τις δυο γυναίκες ανακάλυψε η αστυνομία όταν παρατήρησε το πλήθος που είχε μαζευτεί στη περιοχή. Στο κατάστημα που παραβίαζε επί χρόνια τη πολιτική για τα αλκοολούχα ποτά επιβλήθηκε πρόστιμο των 2.000 δολαρίων.

Εστιατόριο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 δολαρίων όταν δύο γυναίκες βρέθηκαν αναίσθητες έξω από το μαγαζί από την τοπική αστυνομία. Προσωπικό του εστιατορίου, όταν παρατήρησε ότι οι δυο γυναίκες είχαν μεθύσει, με τη βοήθεια πελατών, τις έσυρε έξω στο πεζοδρόμιο όπου και τις παράτησε.

Το κορεάτικο εστιατόριο παραβίαζε συχνά την πολιτική περί αλκοολούχων ποτών ενώ στις δύο γυναίκες είχαν σερβιριστεί 16 σφηνάκια ποτού μέσα σε 35 λεπτά. Όταν οι δυο γυναίκες κατέρρευσαν πάνω στο τραπέζι τις μετέφεραν σχεδόν λιπόθυμες στο δρόμο χωρίς να καλέσουν κάποια βοήθεια.

Οι δυο άτυχες γυναίκες έλαβαν ιατρική βοήθεια μόνο όταν η αστυνομία πρόσεξε το πλήθος που είχε μαζευτεί γύρω τους και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

“Αποτελεί ένα από τα χειρότερα παραδείγματα του τι μπορεί να συμβεί όταν όταν ένας χώρος δεν εμποδίζει την κατάχρηση αλκοόλ”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα