Σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Με βίασε μέσα στο δωμάτιο του παιδιού του, καταγγέλλει πρώην συνεργάτης του

Σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Με βίασε μέσα στο δωμάτιο του παιδιού του, καταγγέλλει πρώην συνεργάτης του
Mimi Haleyi, left, appears at a news conference with her attorney Gloria Allred in New York, Tuesday, Oct. 24, 2017. Haleyi alleges that Harvey Weinstein sexually assaulted her. Representatives for Weinstein did not immediately comment Tuesday. Weinstein has previously denied any non-consensual sexual encounters. (AP Photo/Seth Wenig) AP Photo/Seth Wenig

Καταπέλτης για τον μεγαλοπαραγωγό η μαρτυρία πρώην συνεργάτιδάς του, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, ενώ η εταιρεία του αντιμετωπίζει αγωγή ύψους 5 εκατ. δολαρίων μετά από καταγγελία για κακοποίηση μιας ακόμη ηθοποιού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον οποίο μία ακόμη γυναίκα κατηγορεί για βιασμό, ενώ από το σεξουαλικό σκάνδαλο που συνταράσσει το Χόλιγουντ απειλείται πλέον και η εταιρεία παραγωγής του, αφού αρχίζει να δέχεται τις πρώτες αγωγές για αποζημιώσεις από τα θύματα του.

Το πιο αποκρουστικό έως τώρα πρόσωπο του πρώην πανίσχυρου παραγωγού αποκάλυψε η Mimi Haleyi, πρώην βοηθός παραγωγής και συνεργάτης του Γουάινσταϊν, η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό σε συνέντευξη Τύπου δίνοντας ανατριχιαστικές και σοκαριστικές λεπτομέρειες για όσα έζησε στα χέρια του.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, ο Γουάινταϊν τη βίασε όταν τον επισκέφθηκε στο λοφτ του στο Σόχο για επαγγελματικούς λόγους. Όπως ισχυρίστηκε, την παρέσυρε σε ένα παιδικό δωμάτιο και τη βίασε. Παρά τις αντιρρήσεις της, την πέταξε στο κρεβάτι ασκώντας σωματική βία και ενώ η είχε περίοδο “μου έβγαλε το ταμπόν και μου έκανε στοματικό έρωτα”. ‘Οπως είπε χαρακτηριστικά, “Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θα ήθελα να μου κάνει κάτι τέτοιο ούτε ο ίδιος ο σύντροφός μου”.

Αποκαλύπτοντας το μέγεθος του θράσους του, δήλωσε ακόμη ότι τελειώνοντας της είπε: “Δεν νομίζεις ότι πλέον είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο;”. Παραδέχεται ότι δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά έκτοτε απέφευγε με κάθε τρόπο κάθε συνάντηση μαζί του, παρά τις διαρκείς παρενοχλήσεις του. Όπως ανέφερε, ο βιασμός της έλαβε χώρα την περίοδο που ο Γουάινσταϊν έβγαινε με την μετέπειτα δεύτερη σύζυγό του, Τζορτζίνα Τσάπμαν.

Στο μεταξύ, η Weinstein Company, η μέχρι πρότινος κραταιά εταιρεία παραγωγής του βρίσκεται στον κυκλώνα του σκανδάλου που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην κατάρρευσή της. Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, η εταιρεία έχει ήδη δεχθεί αγωγή ύψους 5 εκατ. δολαρίων από γυναίκα ηθοποιό που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της. Η Dominique Huett κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε για να τον συνετίσει ή σταματήσει, αφήνοντας αιχμές ότι γνώριζαν πολύ καλά τις πράξεις του σε βάρος δεκάδων γυναικών.

Φωτό: AP Photo/Seth Wenig

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα