Σκύλος-οδηγός έσωσε την τυφλή ιδιοκτήτρια του

Σκύλος-οδηγός έσωσε την τυφλή ιδιοκτήτρια του

Τα σκυλιά είναι οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου, ισχυρίζονται κάποιοι. Αυτό επιβεβαίωσε ένας σκύλος- οδηγός στις ΗΠΑ, ο οποίος έκανε μία πράξη αυτοθυσίας για να σώσει την αφεντικίνα του

Ένας σκύλος-οδηγός στις ΗΠΑ πήδηξε μπροστά από ένα ερχόμενο λεωφορείο για να προστατέψει την αφεντικίνα του, η οποία είναι τυφλή, και περίμενε στο πλευρό της μέχρι να την πάρουν οι γιατροί.

Ο Figo, ο σκύλος ράτσας Golden Retriever, καθοδηγούσε την ιδιοκτήτριά του, Όντρει Στόουν, σε ένα δρόμο στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το πρωί, όταν ένα διερχόμενο λεωφορείο δεν κατάφερε να σταματήσει.

Ο Figo, ο πιστός σκύλος, πήδηξε μπροστά από την συνοδό του για να τη γλιτώσει από το φορτηγό.

Ωστόσο, η κ. Στόουν υπέστη κάταγμα στο αγκώνα και στον αστράγαλο, τρία σπασμένα πλευρά και ένα μικρό κόψιμο στο κεφάλι, ενώ ο γενναίος σκύλος υπέστη ένα βαθύ κόψιμο στο δεξί του πόδι.

Ο Paul, που βρισκόταν στο βενζινάδικό του, απέναντι από το δρόμο που έγινε το ατύχημα, δήλωσε πως ο Figo ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα στην ιδιοκτήτρια του, ενώ οι νοσοκόμοι προσπαθούσαν να τη φροντίσουν.

Σκύλος-οδηγός έσωσε την τυφλή ιδιοκτήτρια του

Η κ.Στόουν δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και ο Figo μεταφέρθηκε στο τοπικό κτηνιατρείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, που μετέφερε δύο μαθητές νηπιαγωγείου, είπε στην αστυνομία ότι δεν είδε την κυρία Στόουν και το σκύλο της να διασχίζουν τον δρόμο της.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

(Με πληροφορίες από το 9news)

ADVERTISING

SHARE: