Σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Ο Αυστραλός κωμικός που έχει γίνει ευρέως γνωστός για την εκπληκτική ομοιότητά του στον βορειοκορεάτη ηγέτη κρατήθηκε από τις αρχές και διερωτήθηκε για τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Μόλις λίγες μέρες πριν την ιστορική συνάντηση του Αμερικανικού προέδρου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Αυστραλός κωμικός, Χάουαρντ Χ που υποδύεται τον βορειοκορεάτη ηγέτη συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης την Παρασκευή και τον ανέκριναν για τις πολιτικές του απόψεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Reuters, συνελήφθη μόλις έφτασε τις πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης όπου κρατήθηκε για δυο ώρες από τις αρχές.

“Με ρώτησαν ποιες είναι οι πολιτικές μου απόψεις και αν έχω εμπλακεί σε διαμαρτυρίες σε άλλες χώρες”, είπε, προσθέτοντας ότι του απαγόρευσαν να πλησιάσει το νησί Σεντόζα και το ξενοδοχείο Σανγκρι-Λα όπου θα γίνει και η συνάντηση των δύο ηγετών.

Ο Χάουαρντ Χ ήταν στη Σιγκαπούρη στα τέλη του περασμένου μήνα, υποδυόμενος τον Κιμ Γιον Ουν. Επισήμανε ότι προγραμματίζει και αυτή τη φορά διάφορες εμφανίσεις με σκοπό την πολιτική σάτιρα σε συνεργασία με τον ηθοποιό Ντένις Άλαν, που υποδείεται τον αμερικανικό πρόεδρο, Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα