Στα τελευταία του προεδρικά tweets ο Ομπάμα λέει χρόνια πολλά στη Μισέλ

Στα τελευταία του προεδρικά tweets ο Ομπάμα λέει χρόνια πολλά στη Μισέλ

Η μετακόμιση των Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο έχει αρχίσει. Εν μέσω "αλλαγής φρουράς", ο Ομπάμα λέει χρόνια πολλά στην αγαπημένη του σύζυγο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

Η Μισέλ Ομπάμα γιορτάζει σήμερα τα τελευταία της γενέθλια ως Πρώτη Κυρία, εισπράττοντας τη λατρεία της Αμερικής και του συντρόφου της.

Ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter για να μοιραστεί με τον υπόλοιπο πλανήτη την αγάπη του για τη Μισέλ.

“Για το κορίτσι από το South Side (του Σικάγο) που ανέλαβε έναν ρόλο που δεν ζήτησε και τον έκανε δικό της: Χρόνια πολλά Μισέλ. Σε αγαπώ”, έγραψε ο απερχόμενος πλανητάρχης στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου, τον οποίο σε λίγες ημέρες θα αναλάβει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ομπάμα έδωσε άλλωστε συνέντευξη στο CBS στο οποίο ανέφερε πως η Μισέλ “ποτέ δεν ήταν πλήρως εξοικειωμένη με την στενή παρακολούθηση των media. Πέτυχε ως Πρώτη Κυρία, αλλά δεν είναι αυτό που θα προτιμούσε. Στην αρχή ήταν δύσκολα και για τους δυο μας, γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι είναι τόσο καλή”.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι η 52χρονη Μισέλ γνώριζε πως ο ίδιος ήθελε να γίνει πρόεδρος, αλλά έκρινε ότι η χρονική στιγμή που το επέλεξε, δεν ήταν η κατάλληλη για τις ζωές τους.

Πρόσθεσε ακόμη πως η αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο θα είναι “γλυκόπικρη” για τις κόρες του, καθώς “θα αφήσουν πίσω τους μια ομάδα με ανθρώπους που τις φρόντιζαν”.

Όσο για το τί θα κάνει τώρα, ανέφερε πως “θα περνάω περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου και θα κοιμάμαι περισσότερο”.

Υπενθυμίζεται πως η ορκωμοσία του Ντ. Τραμπ θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.

Ο νέος πλανητάρχης θα εκφωνήσει την ομιλία του στο σημείο όπου έδωσε την ιστορική του ομιλία ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συναυλία προς τιμήν του στην οποία δέχθηκαν να παίξουν οι τραγουδιστές της Country μουσικής, Τόμπι Κέιθ, Λι Γκρίνγουντ και Τζένιφερ Χόλιντέι. Πολλοί άλλοι καλλιτέχνες απέρριψαν την πρόσκληση για να παίξουν στην εν λόγω εκδήλωση αντιδρώντας ιδεολογικά στη νέα προεδρία των ΗΠΑ από τον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα