Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα υπόπτων για την επίθεση στη Βεγγάζη από το FBI

default image

Το FBI δημοσιοποίησε φωτογραφίες τριών ατόμων που εμπλέκονται στην επίθεση εναντίον του αμερικανικού προξενείου στην Βεγγάζη.

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες τριών ατόμων, τα οποία ήταν παρόντα στην επίθεση εναντίον του αμερικανικού προξενείου στην Βεγγάζη της Λιβύης στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, ζητώντας πληροφορίες για τους ανθρώπους αυτούς.

Το FBI δημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές στην ιστοσελίδα του ζητώντας την βοήθεια του κόσμου, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματά του ή αν είναι ύποπτοι. Πάντως και οι τρεις κρατούν όπλα στις φωτογραφίες.

“Το FBI ζητεί από τους Λίβυους, αλλά και όλον τον κόσμο, περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την επίθεση”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

“Αναζητούμε πληροφορίες για αυτά τα τρία άτομα που ήταν παρόντα στην αμερικανική διπλωματική αποστολή όταν σημειώθηκε η επίθεση. Τα άτομα αυτά μπορούν να παρέχουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην πρόοδο της έρευνας”, προσθέτει το FBI.

Βαριά οπλισμένοι ισλαμιστές επιτέθηκαν εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στην Βεγγάζη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του πρεσβευτής Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις Αμερικανοί.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα