Στις Βρυξέλλες ο Ν. Κοτζιάς για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ

Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών, Ριγιάντ Αλ Μαλίκι, την παρασκευή 4 Νομεβρίου 2016, στο υπουργείο Εξωτερικών.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών, Ριγιάντ Αλ Μαλίκι, την παρασκευή 4 Νομεβρίου 2016, στο υπουργείο Εξωτερικών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η Σύνοδος θα διεξαχθεί την Τρίτη και θα είναι διήμερη με την στάση της Ρωσίας να αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

Βάσει της ατζέντας αύριο, κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου, οι υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν θέματα που αφορούν τη συνεργασία του ΝΑΤΟ με την ΕΕ, καθώς και για τις προσπάθειες της Συμμαχίας στην προώθηση της περιφερειακής και παγκόσμιας σταθερότητας.

Τα θέματα ασφαλείας αλλά και η προσέγγιση που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας, θα συζητηθούν το βράδυ κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας, ενώ η κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία και η εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ, θα αποτελέσουν τα θέματα συζήτησης της δεύτερης μέρας στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας.

Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί με την συνεδρίαση για την κατάσταση στο Αφγανιστάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: NATO, Ρωσία

ADVERTISING

SHARE: