Στο νοσοκομείο 51χρονος στην Αϊόβα – Τον πυροβόλησε ο σκύλος του

Στο νοσοκομείο 51χρονος στην Αϊόβα – Τον πυροβόλησε ο σκύλος του
Σκύλος πυροβόλησε το αφεντικό του YouTube

Ο σκύλος, σύμφωνα με το θύμα, μετά το περιστατικό ξάπλωσε δίπλα του και "έκλαιγε"

Για ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκαν πριν λίγες μέρες οι αρχές στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Ένας 51χρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο πόδι και υποστηρίζει ότι ο σκύλος του, που είναι διασταύρωση Λαμπραντόρ Ριτρίβερ και Πίτμπουλ Τεριέ, είναι ο δράστης.

Ο άνδρας δήλωσε στην αστυνομία ότι έπαιζε με τον σκύλο του στον καναπέ. Κάποια στιγμή τον πέταξε από την αγκαλιά του και επιστρέφοντας το σκυλί πάνω του, απενεργοποίησε την ασφάλεια του όπλου, που βρισκόταν στη ζώνη στη μέση του, και αμέσως μετά πάτησε την σκανδάλη. Επακόλουθο ήταν να υπάρξει πυροβολισμός, με τη σφαίρα να χτυπάει ένα από τα πόδια του άνδρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του λίγες ώρες αργότερα, έχοντας φανεί τυχερός και γλιτώσει τα χειρότερα.

“Ήμασταν στον καναπέ και παίζαμε. Τον πετούσα από την αγκαλιά μου και αυτός επέστρεφε” είπε ο 51χρονος στην εφημερίδα Messenger και πρόσθεσε: “Προφανώς απασφάλισε την πρώτη φορά και μετά που πήδησε πάνω μου, το πόδι του πήγε ακριβώς στην σκανδάλη. Το σκυλί μου με πυροβόλησε! Έψαχνα τριγύρω να δω πού πήγε η σφαίρα και συνειδητοποίησα ότι ήταν στο πόδι μου. Τότε κάλεσα τις πρώτες βοήθειες”.

Ο άνδρας πρόσθεσε ότι, μετά το περιστατικό, ο σκύλος ξάπλωσε δίπλα του και “‘έκλαιγε”, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι είχε πάει λάθος.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής ανέφερε ότι ο 51χρονος ήταν μόνος με τον σκύλο του στο σπίτι. “Είχε άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής” επεσήμανε. “Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έχω ακούσει για όπλο να πέφτει στο πάτωμα και να εκπυρσοκροτεί. Τα όπλα δεν είναι παιχνίδια και μπορούν εύκολα να πυροβολήσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη πίεση στην σκανδάλη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα