Στόρμι Ντάνιελς: Αμοιβή 100.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον άντρα που την απείλησε

Στόρμι Ντάνιελς: Αμοιβή 100.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον άντρα που την απείλησε
Στόρμι Ντάνιελς AP

Το σκίτσο του άνδρα που φέρεται να την απείλησε να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τραμπ έγινε στο πλαίσιο της νέας τηλεοπτικής συνέντευξης έδωσε η πρώην πορνοστάρ στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή "The View"

Το σκίτσο δείχνει έναν ελαφρά αξύριστο άνδρα, ηλικίας 20-30 ετών, με μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και φούτερ με κουκούλα. Αυτός ο άνδρας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, την απείλησε το 2011 να σταματήσει τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

. Ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι ανακοίνωσε αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα.

«Κουράστηκα να με απειλούν», δήλωσε η Ντάνιελς στο τοκ σόου “The View” στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να μιλήσει.

Φτάνει πια. Συγγνώμη, φτάνει πια να πέφτω θύμα εκφοβισμού». Η Ντάνιελς επανέλαβε την ιστορία της, όπως την αφηγήθηκε πρώτα στην εκπομπή “60 Minutes” του CBS τον περασμένο μήνα, ότι το 2011 καθώς πήγαινε σε ένα μάθημα γυμναστικής με το παιδί της, ένας άγνωστος άνδρας την προσέγγισε σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας και την απείλησε να «αφήσει ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα την ιστορία», είχε πει σε εκείνη την συνέντευξη. Είπε ότι δεν ανέφερε τότε στην αστυνομία για την απειλή που δέχτηκε επειδή φοβόταν και δεν ήθελε να αποκαλύψει την υποτιθέμενη σχέση της με τον Τραμπ.

«Δεν το είπα τότε στο σύζυγό μου, ντρεπόμουν», δήλωσε. «Δεν ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έθεσα σε κίνδυνο την κόρη μου».

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση ύψους ένω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς επειδή εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει .

Η ίδια αναγνώρισε τη δημοσιότητα που απέκτησε από την όλη υπόθεση και δήλωσε, ότι ενώ κερδίζει περισσότερα χρήματα, τα έξοδά της αυξήθηκαν αντίστοιχα. Χρειάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες καθώς και δάσκαλο για την κόρη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα