Strong Europe Tank Challenge: Άρματα μάχης ισοπεδώνουν οχήματα – Ποια χώρα νίκησε

Strong Europe Tank Challenge: Άρματα μάχης ισοπεδώνουν οχήματα – Ποια χώρα νίκησε
Άρματα μάχης ισοπεδώνουν οχήματα YouTube

Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι οκτώ χωρών, περιλάμβανε 13 αγωνίσματα, μερικά εκ των οποίων ήταν άκρως εντυπωσιακά

Με την Γερμανία να βγαίνει νικήτρια ολοκληρώθηκε η “εβδομάδα των παθών” για τα πληρώματα των αρμάτων μάχης οκτώ χωρών, που έλαβαν μέρος στο φετινό Strong Europe Tank Challenge.

Ο διαγωνισμός, που διοργανώθηκε από το ευρωπαϊκό τμήμα του στρατού των ΗΠΑ και τον γερμανικό στρατό, πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Βαυαρίας, με την ομάδα της Γερμανίας να επικρατεί για δεύτερη φορά στα τρία χρόνια που υφίσταται η δοκιμασία.

Η νικήτρια χώρα συμμετείχε με Leopard 2A6, υπερισχύοντας της περσινής θριαμβεύτριας Αυστρίας που είχε Leopard 2A4, της Γαλλίας με Leclerc, της Πολωνίας με Leopard 2A5, της Σουηδίας με Stridsvagn 122, της Ουκρανίας με T-84, του Ηνωμένου Βασιλείου με Challenger II και των ΗΠΑ με M1A2 SEP v2.

Η πενθήμερη διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, περιλάμβανε 13 αγωνίσματα, μεταξύ των οποίων πυροβολισμούς, οδήγηση ακριβείας και πορεία με εμπόδια αλλά και…πάτημα οχημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα