Συντριβή Airbus Α320: Εντοπίστηκε στις Άλπεις η σορός του Andreas Lubitz

default image

Μέλη της σορού του 28χρονου συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης της Germanwings, ταυτοποιήθηκαν από τις γαλλικές αρχές. Μπέρδεμα με φωτογραφία του, καθώς στην πραγματικότητα ανήκει σε άλλον. Tι δηλώνει ο πραγματικός εικονιζόμενος

Διαμελισμένο στον τόπο της τραγωδίας στις γαλλικές Άλπεις βρέθηκε το πτώμα του 28χρονου συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, Αντρέας Λιούμπιτς το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με Γάλλους ερευνητές, όπως μετέδωσε το MEGA, αναγνωρίστηκαν μέλη της σορού της. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες οι αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό από το σπίτι του, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν την ταυτοποίηση.

 

Λάθος με τη φωτογραφία του Andreas Lubitz

Εν τω μεταξύ, σε Γερμανό που ζει και εργάζεται στην Ελβετία και όχι στον Λιούμπιτς ανήκει η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου από την ημέρα της συντριβής του αεροσκάφους. Σύμφωνα με την ελβετική ιστοσελίδα 20minuten δεν πρόκειται για τον Αντρέας Λιούμπιτς αλλά για τον Αντρέας Τζ., ο οποίος εργάζεται σε εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Η Liberation, πάντως, αναφέρει τον Αντρέας Τζ. ως μάγειρα.

“Με μπέρδεψαν με τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους. Δεν αντέδρασα με συγκεκριμένο τρόπο. Σκέφτηκα ότι το θέμα θα διαλευκανθεί σύντομα, γιατί το επίθετό μου δεν ταιριάζει με τόαυ του συγκυβερνήτη” δήλωσε ο Αντρέας Τζ.

Σύμφωνα με το 20minuten, το μπέρδεμα ξεκίνησε όταν ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε την φωτογραφία του με ερωτηματικό. “Mε εκπλήσσει που δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο βασίζουν την πληροφόρησή τους σε ένα tweet” είπε ο Αντρέας Τζ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα