Θέλησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της, αλλά σκότωσε 13 συγγενείς

Θέλησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της, αλλά σκότωσε 13 συγγενείς
SHUTTERSTOCK

Ένα ποτήρι με δηλητηριασμένο γάλα που προοριζόταν για τον σύζυγο, κατέληξε από την πεθερά της σε ποτό για όλη την οικογένεια με ολέθριες συνέπειες

Να σκοτώσει τον σύζυγό της με δηλητηριασμένο γάλα ήθελε μια γυναίκα στο Πακιστάν, ωστόσο το σχέδιό της κάπου παρέκκλινε στην εφαρμογή του, με επακόλουθο να οδηγηθούν στον θάνατο 13 μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην πόλη Μουτζαφαργκάρ, στην νότια επαρχία Πουντζάμπ, ο σύζυγός της δεν θέλησε να πιει το ποτήρι με το δηλητηριασμένο γάλα που του προσέφερε, με την πεθερά της να το παίρνει και να το χρησιμοποιεί για να φτιάξει λάσι, ένα ποτό με βάση το γιαούρτι. Συνολικά 27 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, δηλητηριάστηκαν από το λάσι, με 13 εκ αυτών να καταλήγουν.

Οι αρχές έκαναν γνωστό ότι η γυναίκα οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη για να "εκδικηθεί" για το γεγονός ότι παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες παρά τη θέλησή της. Είχε προηγηθεί μια αποτυχημένη προσπάθεια να φύγει από το σπίτι του συζύγου της και να επιστρέψει στο πατρικό της ενώ οι αρχές ανέφεραν ότι το δηλητήριο της το παρείχε ο εραστής της.

Κατά την ανακριτική διαδικασία, η γυναίκα αρχικά υποστήριξε ότι το γάλα δηλητηριάστηκε από σαύρα που έπεσε μέσα, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε και συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι το Πακιστάν αυστηροποίησε πρόσφατα τους νόμους σχετικά με τους γάμους παιδιών και παρά τη θέληση των γυναικών, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής προστασία για όσες απορρίπτουν τον "γαμπρό" που έχει διαλέξει η οικογένεια.

Πηγή: Telegraph

ADVERTISING

SHARE: