Το Fox News ‘έθαψε’ εξωσυζυγική σχέση του Trump

Το Fox News ‘έθαψε’ εξωσυζυγική σχέση του Trump

Η Stephanie Clifford, γνωστή στο χώρο των πορνό ταινιών, ως Stormy Daniels φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με τον Donald Trump, ένα χρόνου αφότου ο Πλανητάρχης παντρεύτηκε τη Melania. Γιατί δεν το διαβάσατε ποτέ; Ιδού.

Πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το Fox News -λέει πως- είχε στοιχεία που αποδείκνυαν την ύπαρξη σχέσης, μεταξύ του Donald Trump και ηθοποιού σε πορνό ταινίες. Δες γιατί δεν τα διάβασες ποτέ.

Η Wall Street Journal ήταν το μέσο που αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή (12/1) πως κατά την προεκλογική περίοδο, ο Donald Trump έστειλε έναν από τους δικηγόρους του (τον Michael Cohen) να δώσουν “σε πρώην πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών”, ονόματι Stephanie Cliifford το ποσό των 110.000 ευρώ, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία μη δημοσίευσης της υποτιθέμενης σχέσης που είχε συνάψει με τον νυν Πλανητάρχη.

 

Το Fox News αποκάλυψε πως είχε γνώση επί του θέματος, πριν παραδεχθεί ότι δεν προχώρησε στη δημοσίευση. Ο Noah Kotch, ο οποίος έγινε διευθυντής και αντιπρόεδρος του ψηφιακού Fox News το 2017, δήλωσε πως ” όπως πολλά άλλα media, δουλεύαμε επί ρεπορτάζ που αφορούσε την ιστορία της Stephanie Clifford, τον Οκτώβριο του 2016 και αφορούσε τον τότε υποψήφιο Donald Trump και την πιθανότητα πληρωμής από το δικηγόρο του στην Clifford. Δεν καταφέραμε όμως, να επιβεβαίωσουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να προχωρήσουμε στη δημοσίευση“.

Η αλήθεια είναι πως μια από τις δημοσιογράφους του καναλιού, η Diana Falzone, είχε ετοιμάσει ρεπορτάζ -τον Οκτώβριο του 2016- για τη σεξουαλική σχέση του Trump με την Clifford, το 2006. Είχε εξασφαλίσει και ομολογία της τότε εκπροσώπου της κυρίας, Gina Rodriguez on-the-record. Είχε δει και τα emails της συμφωνίας. Και γιατί δεν ακούσαμε ή διαβάσαμε ποτέ για αυτήν την υπόθεση; “Τη “σκότωσε” το Fox”, αποκάλυψε άνθρωπος του δικτύου στο CNN.

Παρεμπιπτόντως, η Falzone κατέθεσε μήνυση κατά του Fox, τον Μάιο του 2017, για “διάκριση φύλων”, που είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ εμφανίστηκαν άνθρωποι να ενημερώσουν πως υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες περιστατικού κατά το οποίο ο Trump κυνηγούσε την Clifford -την οποία γνώρισε σε τουρνουά golf, ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε τη Melania-, σε διάδρομο ξενοδοχείου “φορώντας μόνο το εσώρουχο του”.

Κρατώ πληροφορίες που ξέρει μόνο όποιος τον έχει δει γυμνό

Το παρατσούκλι της Clifford στη δουλειά της ήταν “Stormy Daniels” και διέψευσε πως υπάρχει θέμα. Το αυτό έκανε και ο Λευκός Οίκος, αφότου είχε εμφανιστεί άλλη ηθοποιός ακατάλληλων ταινιών, ονόματι Jessica Drake, να πει -στη Daily Beast- πως ό,τι συνέβη με την Stephanie συνέβη και με εκείνη. Ο Jacob Weisberg, πρόεδρος και διευθυντής στο Slate Group αποκάλυψε ότι το 2016 η Clifford είχε μιλήσει σε εκπροσώπους του περιοδικού Slate για τη σχέση της με τον Trump και δήλωσε πως “έχουμε καταλήξει σε ένα συμφωνητικό για να μου δώσει εξαψήφιο αριθμό, ώστε να μη μιλήσω”. Είπε και ότι “ο Trump καθυστερούσε την οριστικοποίηση της εμπιστευτικής συμφωνίας και της πληρωμής, όπως και ότι φανταζόταν πως αυτό θα κρατήσει έως το τέλος των εκλογών”. Τόνισε ότι “κρατώ για εμένα, προς το παρόν, πληροφορίες και λεπτομέρειες που γνωρίζει μόνο όποιος τον έχει δει γυμνό”. Μια άλλη αποκάλυψη αφορούσε την πρόταση του Trump “να καλέσω στο δωμάτιο που ήμουν μαζί του, την Alana Evans” μια άλλη ηθοποιό πορνό ταινιών.

Ο δικηγόρος του Πλανητάρχη,  Michael Cohen δήλωσε και την Τρίτη 16/1 πως “απορρίπτουμε τις φήμες που κυκλοφορούν ξανά και ξανά από το 2011. Αμφότεροι οι Trump και Clifford έχουν διαψεύσει τα πάντα. Μάλιστα, η Clifford έχει δηλώσει επισήμως πως είναι τελείως ψευδείς οι πληροφορίες ότι πήρε χρήματα από τον Trump”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα