Το μαξιλαράκι του Ζάκερμπεργκ έκλεψε την παράσταση στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο

Το μαξιλαράκι του Ζάκερμπεργκ έκλεψε την παράσταση στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο
Ο Μαρκ Ζάκερπεργκ καταθέτει στο Κογκρέσο καθισμένος σε ένα μαξιλάρι AP

Ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά...Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καθόταν σε ένα αναπαυτικό μαξιλάρι ύψους πολλών εκατοστών κατά την μαραθώνια κατάθεσή του στο Κογκρέσο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media οι οποίοι έκαναν "πάρτι" σχολιάζοντας κάθε δευτερόλεπτο της "απολογίας" του "Μίστερ Facebook"

Μπορεί οι Αμερικανοί Γερουσιαστές να επιχείρησαν να τον “στριμώξουν” κατά τη διάρκεια της πεντάωρης κατάθεσής του στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων τουλάχιστον 87 εκατ. χρηστών του Facebook από την Cambridge Analytica, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ πάντως καθόταν στα… “μαλακά”.

Και να μην ήθελε κανείς να το προσέξει, ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητο το αναπαυτικό δερμάτινο μαξιλάρι ύψους πολλών εκατοστών, που… έβγαζε μάτι στα περισσότερα πλάνα της κατάθεσης.

Οι επικριτές του Ζάκερμπεργκ τον “τρόλαραν” υποστηρίζοντας ότι έφερε μαζί του το μαξιλάρι για να φαίνεται ψηλότερος και να μην χάσει τη “θέση ισχύος” από την οποία έχει μάθει να αντικρίζει τους συνομιλητές του, καθώς όπως είναι γνωστό το ύψος του κυμαίνεται περί το 1,70μ.

Δεν έλειψαν δε και εκείνοι που με πιο πικρόχολη αλλά και χιουμοριστική διάθεση σχολίασαν ότι στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για μαξιλάρι, αλλά για τον… προσωπικό φορτιστή του Ζάκερμπεργκ προκειμένου να παραμείνει συνδεδεμένος σε όλη τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας.

Ο... προσωπικός φορτιστής του Μ. Ζάκερμπεργκ στο Κογκρέσο reddit

Η πραγματικότητα βέβαια, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι κατασκευαστές του μαξιλαριού, είναι ότι το επίμαχο μαξιλάρι αποτελεί στάνταρ “κομφόρ” στις ακροάσεις του Κογκρέσου και ότι ο στόχος του είναι να αισθάνεται άνετα το άτομο που καταθέτει ενώπιον των γερουσιαστών, καθώς είθισται οι ακροάσεις αυτού του τύπου να διαρκούν πολλές ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα