Το Netflix ‘χρυσώνει’ τον Ομπάμα προκειμένου να πει ‘ναι’ σε τηλεοπτικό show

Το Netflix ‘χρυσώνει’ τον Ομπάμα προκειμένου να πει ‘ναι’ σε τηλεοπτικό show
Former President Barack Obama and former first lady Michelle Obama speak together as National Portrait Gallery Chief Curator Brandon Fortune, right, speaks at an unveiling ceremony for the Obama's official portraits at the Smithsonian's National Portrait Gallery, Monday, Feb. 12, 2018, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik) AP Photo/Andrew Harnik

Το μεγαλύτερο δίκτυο livetreaming στον κόσμο επιθυμεί διακαώς τηλεοπτικό υλικό με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγό του Μισέλ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται το δίκτυο Netflix προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για μια σειρά τηλεοπτικών προγραμμάτων με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη σύζυγό του Μισέλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η nytimes, το δίκτυο προτίθεται να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό – αν και το ύψος του παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο – για αποκλειστικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Παρά το γεγονός πως η εταιρία δεν έχει σχολιάσει επίσημα κάτι για το θέμα, φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Από το περιβάλλον του Ομπάμα διαμηνύουν ωστόσο πως δεν πρόκειται για ένα “βήμα” του πρώην προέδρου, από το οποίο θα απαντήσει στο νυν ένοικο του Λευκού Οίκου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα όμως είχε πάντοτε πολύ καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ και τους διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες. Άλλωστε, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην πρόεδρος επιθυμεί την παραγωγή εκπομπών με ιστορίες που θα εμπνέουν όσους τις παρακολουθήσουν.

Το 2017, ο εκδοτικός οίκος Penfuin Random κατέληξε σε συμφωνία με την οικογένεια ώστε να εκδώσει δύο βιβλία, ένα από τον Μπαράκ και ένα γραμμένο από την Μισέλ Ομπάμα. Η συμφωνία προκάλεσε φρενίτιδα για τα δικαιώματα σε διεθνές επίπεδο, που οδήγησε στο αστρονομικό ποσό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα ποσό ρεκόρ, για τα απομνημονεύματα Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με την Financial Times.

AP Photo/Andrew Harnik

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα