Το πελώριο πορτοκαλί “μωρό Τραμπ”: Φορά πάνα και ετοιμάζεται για “πτήση” στη Βρετανία

Το πελώριο πορτοκαλί “μωρό Τραμπ”: Φορά πάνα και ετοιμάζεται για “πτήση” στη Βρετανία

Το τεραστίων διαστάσεων "μωρό" θα ταξιδέψει την ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στη Βρετανία, στις 13 Ιουλίου.

Διαδηλωτές στη Μ. Βρετανία έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο μπαλόνι που απεικονίζει το Τραμπ αλλά ως… μωρό. Το φουσκωτό έχει ύψος 6 μέτρων και η ομοιότητα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ είναι εμφανής. Σκοπός τους είναι να το ανεβάσουν στον αέρα την ημέρα της επίσκεψης του Tραμπ στην Αγγλία στις 13 Ιουλίου.

Το “Μωρό Τράμπ” είναι πορτοκαλί, φοράει πάνα, έχει μικροσκοπικά χέρια ενώ στο δεξί του χέρι κρατά ένα κινητό. Όπως δηλώνει μία από τις ακτιβίστριες, θα είναι απίθανο να περάσει απαρατήρητο καθώς θα αιωρείται ακριβώς πάνω από το κοινοβούλιο.

Η κατασκευή του πελώριου φουσκωτού κόστισε πάνω από 800 λίρες ενώ οι δημιουργοί του δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό, αλλά έφτιαξαν και μικρά “Μωρά Τράμπ” και φυλλάδια, τα οποία σκοπεύουν να μοιράσουν στο κόσμο την επικείμενη ημέρα.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα μεγάλο, θυμωμένο μωρό, με εύθραυστο εγωισμό και μικροσκοπικά χέρια”, έγραψε η ομάδα πίσω από τη προσπάθεια στη σελίδα του Crowdfunder. “Όμως, δε του αρέσει όταν οι άνθρωποι τον χλευάζουν, έτσι όταν επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή 13 Ιουλίου, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει ότι όλη η Βρετανία τον βλέπει και γελάει μαζί του”.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, αρνήθηκε όμως να τους δώσει άδεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν δημόσια εκστρατεία για να του αλλάξουν γνώμη. Η αίτηση για την έγκριση έχει μαζέψει ήδη πάνω από 8.000 υπογραφές ενώ στο τουίτερ υπάρχουν χιλιάδες υποστηρικτές του φουσκωτού με το hashtag #TrumpBaby.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα