Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου υπόσχεται νέα στοιχεία για τις offshore της οικογένειας Ερντογάν

Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου υπόσχεται νέα στοιχεία για τις offshore της οικογένειας Ερντογάν

Με νέες αποκαλύψεις για τις τραπεζικές συναλλαγές του Τούρκου προέδρου και μελών της οικογένειάς του απειλεί να επανέλθει ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) μετά τα στοιχεία για τις offshore που άναψαν φωτιές στο πολιτικό σκηνικό της γείτονος

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποστηρίζει ότι διαθέτει ακόμη πολλά έγγραφα που στηρίζουν και επιβεβαιώνουν όσα παρουσίασε μέχρι τώρα. "Έχω και άλλα έγγραφα. Τις επόμενες ημέρες το ζήτημα αυτό θα είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης", δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπολίτευσης στη "Hurriyet".

Ο επικεφαλής του CHP κατηγορεί πέντε άτομα του στενού περιβάλλοντος του Τούρκου προέδρου, μεταξύ των οποίων το γιο, τον αδελφό και το γαμπρό του, για συναλλαγές ύψους 15 εκατ. δολαρίων με offshore εταιρεία στη Νήσο του Μαν.

Ο Τούρκος πρόεδρος από την πλευρά του αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, κατηγορώντας τον Κιλιτσντάρογλου για ασύστολα ψεύδη και καλώντας τον να καταθέσει στον εισαγγελέα τα στοιχεία που διαθέτει.

Ο τελευταίος, ανταπαντώντας, όχι μόνο επιμένει στις κατηγορίες, αλλά αφήνει υπόνοιες για ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή από το περιβάλλον του Ερντογάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέες αποκαλύψεις-φωτιά από τον Ρεζά Ζαράμπ: Κατέθεσε πως 'λάδωνε' υπουργούς του Ερντογάν

Ταύρος μαινόμενος ο Ερντογάν για τις αποκαλύψεις για offshore συγγενών του

Οι offshore Ερντογάν βάζουν 'φωτιά' στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας

ADVERTISING

SHARE: