Τραγωδία στις ΗΠΑ με το παιδί που πέθανε ξεχασμένο σε όχημα: Δεν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στους γονείς

Τραγωδία στις ΗΠΑ με το παιδί που πέθανε ξεχασμένο σε όχημα: Δεν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στους γονείς

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον τραγικό θάνατο του ενός έτους παιδιού στο Νάσβιλ των ΗΠΑ - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Συνεχίζεται η έρευνα για το θάνατο του ενός έτους κοριτσιού το οποίο ξέχασε ακούσια ο θετός της πατέρας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου την Τετάρτη για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία του Νάσβιλ, ο Ματ Μπάρκερ, ο θετός πατέρας του κοριτσιού, έφυγε από το σπίτι, το πρωί της Τετάρτης, στις 7:30, με τα δυο του παιδιά, τη Κατέρα και το πεντάχρονο αδερφάκι της, για να τα πάει στο παιδικό σταθμό. Επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μισή ώρα περίπου όπου παρέμεινε για λίγα λεπτά μέχρι να φύγει ξανά για το αεροδρόμιο, σε επαγγελματικό ταξίδι.

Την ίδια μέρα, αργά το απόγευμα, η θετή μητέρα, Τζένι Μπάρκερ, επιστρέφοντας από την δουλειά της, πήγε στο παιδικό σταθμό για να πάρει τα παιδιά και την ενημέρωσαν ότι η Κατέρα δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα στο σχολείο. Αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγό της για να μάθει τι απέγινε η μικρή και συνειδητοποίησαν ότι βρισκόταν ακόμη στο αυτοκίνητο.

Η θετή μητέρα, κάλεσε την αστυνομία και οδήγησε μέχρι το σπίτι όπου βρήκε το αυτοκίνητο σταθμευμένο με τη μικρή ακόμα μέσα. Αφού την έβγαλε έξω από το αμάξι προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά για το μικρό κορίτσι, το οποίο ανακοινώθηκε νεκρό αμέσως μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

Ο Ματ Μπάρκερ, ο θετός πατέρας, επέστρεψε την ίδια μέρα πίσω στη πόλη και μαζί με τη σύζυγό του συνεργάστηκαν πλήρως με τις αρχές.

Ωστόσο, δεν τους έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη προς το παρόν ενώ νέα στοιχεία αναμένονται με το τέλος της έρευνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα