Τραμπ: “Άρωστοι” οι δράστες των επιθέσεων με παγιδευμένα δέματα στο Τέξας

Τραμπ: “Άρωστοι” οι δράστες των επιθέσεων με παγιδευμένα δέματα στο Τέξας
Donald Trump (AP Photo/Chuck Burton) AP Photo/Chuck Burton

Χαρακτηρίζοντας "φριχτές" τις επιθέσεις με δέματα - βόμβες κατά Αφροαμερικανών, που έχουν σπείρει τον τρόμο στο Τέξας, ο Αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε ότι οι δράστες θα βρεθούν άμεσα και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, εκτιμώντας ότι οι επιθέσεις δεν σχετίζονται με τρομοκρατία

Οι δράστες των επιθέσεων με παγιδευμένα δέματα στο Τέξας είναι “άρρωστοι” και πρέπει “να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν”, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

“Οι επιθέσεις με βόμβες στο Όστιν είναι φριχτές” είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τους δράστες “άρρωστους”.

“Πρέπει να τους βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται” πρόσθεσε. Λίγο νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς διαβεβαίωνε ότι οι επιθέσεις αυτές δεν φαίνεται να συνδέονται με τρομοκρατικές ενέργειες.

Σε ανάρτησή της στο Twitter τόνισε ότι οι αρχές είναι αποφασισμένες να οδηγήσουν τους δράστες αυτών των “αποτρόπαιων ενεργειών” ενώπιον της δικαιοσύνης. “Δεν υπάρχει κάποια προφανής σύνδεση με την τρομοκρατία στην παρούσα φάση”, πρόσθεσε.

Ένα παγιδευμένο δέμα εξερράγη στο κέντρο διαλογής της εταιρείας FedEx Corp κοντά στο Σαν Αντόνιο σήμερα και η ομοσπονδιακή αστυνομία ερευνά αν συνδέεται με τις τέσσερις εκρήξεις αυτοσχέδιων βομβών στο Όστιν, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα