Τραμπ: 'Μεγάλο λάθος' η... πτώση στο Χρηματιστήριο

President Donald Trump listens as he is introduced to deliver a speech to the World Economic Forum, Friday, Jan. 26, 2018, in Davos. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump listens as he is introduced to deliver a speech to the World Economic Forum, Friday, Jan. 26, 2018, in Davos. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Με μία νέα ανάρτηση στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος ασκεί κριτική για το πόσο λάθος είναι να υποχωρεί η αγορά όταν όλες οι ειδήσεις που την αφορούν είναι "θαυμάσιες"

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που κατ' επανάληψη επαιρόταν για την άνοδο του Χρηματιστήριου της Νέας Υόρκης κατά το πρώτο έτος της θητείας του, σχολίασε σήμερα τις αναταράξεις στις αγορές τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να πέφτουν οι μετοχές ενώ οι ειδήσεις για τους οικονομικούς δείκτες είναι καλές.

"Τον παλιό καιρό, όταν κυκλοφορούσαν καλές ειδήσεις, το Χρηματιστήριο ανέβαινε. Σήμερα, όταν μεταδίδονται καλές ειδήσεις, το Χρηματιστήριο πέφτει. Μεγάλο λάθος και έχουμε τόσες πολλές καλές (θαυμάσιες) ειδήσεις για την οικονομία!" ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τραμπ χρησιμοποιεί το θάνατο αθλητή σε τροχαίο για να ζητήσει πιο αυστηρούς ελέγχους στα σύνορα

Σύμβουλος Τραμπ: Δεν χρειάζεστε εμβόλια όταν έχετε τον Ιησού

Ο Τραμπ επιχαίρει που 'καταρρέει' το NHS στη Βρετανία

ADVERTISING

SHARE: