Τρομακτική βόλτα στο Alton Towers: Συγκρούστηκαν τρενάκια λούνα παρκ

Τρομακτική βόλτα στο Alton Towers: Συγκρούστηκαν τρενάκια λούνα παρκ

Τέσσερις σοβαρά τραυματίες σε λούνα παρκ. Δύο τρενάκια συγκρούστηκαν μεταξύ τους

Στο πάρκο ''Alton Towers'' στη Βρετανία συνέβη ένα τρομερό ατύχημα με δύο τρενάκια λούνα παρκ τα οποία συγκρούστηκαν. Το ένα τρενάκι ήταν άδειο ενώ το άλλο είχε μέσα 16 επιβάτες. Μετά το ατύχημα υπήρξαν 4 σοβαρά τραυματίες, ενώ οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο τρενάκι το οποίο βρισκόταν σε μεγάλο υψός και χρειάστηκε να έρθει ελικόπτερο-αθενοφόρο προκειμένου να τους βοηθήσει.

Οι τραυματίες είναι δύο άνδρες ηλικία 27 και 18 χρονών και δύο γυναίκες 19 και 17 χρονών. Η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο αλλά τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια.

Το τρενάκι δεν λειτουργούσε το πρωί με τους ανθρώπους του πάρκου να πραγματοποιούν δοκιμαστικές διαδρομές με άδεια βαγόνια προκειμένου να διορθώσουν το πρόβλημα. Μετά από λίγο επέτρεψαν στους ανθρώπους να επιβιβαστούν ωστόσο δεν είχαν απομακρύνει ένα από τα άδεια δοκιμαστικά βαγόνια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα βαγόνια να συγκρουστούν.

Τρομακτική βόλτα στο Alton Towers: Συγκρούστηκαν τρενάκια λούνα παρκ
© SKY

Το Alton Towers θα παραμείνει κλειστό για σήμερα, Τετάρτη, ενώ διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα.

Όσοι είδαν τη σύγκρουση είπαν ότι υπήρχαν παντού αίματα καθώς και πως οι 16 επιβάτες ήταν τρομοκρατημένοι και ούρλιαζαν ακόμη και μετά το ατύχημα. ''Το βαγόνι ήταν στάσιμο και κάποιος τους οδήγησε να συγκρουστούν με αυτό το άδειο βαγόνι Ήμουν έτοιμος να κλάψω μόλις άκουσα το θόρυβο από τη σύγκρουση'' , δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο ακούγονται οι επιβάτες να ουρλιάζουν μετά τη σύγκρουση, ενώ το βαγόνι τους πηγαίνει μπρος και πίσω:

Πηγή: independent.co.uk

ADVERTISING

SHARE: