Τρομακτικό τροχαίο: Αυτοκίνητο εκτός ελέγχου παρέσυρε μαθητές και επέζησαν

Τρομακτικό τροχαίο: Αυτοκίνητο εκτός ελέγχου παρέσυρε μαθητές και επέζησαν

Οι τρεις νεαροί μαθητές περίμεναν στη διάβαση πεζών όταν το ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους εκτοξεύοντάς τους μέτρα μακριά- Οδηγήθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι

Τρεις φοιτητές κατάφεραν να “ξεγελάσουν” τον θάνατο όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με τρομακτική ταχύτητα εκσφεδονίζοντάς τους στον αέρα, με τους δύο από αυτούς να προσγειώνονται μέτρα μακριά από την αρχική σύγκρουση. Ως εκ θαύματος όμως τα αγόρια επέζησαν και οδηγήθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στη Ρωσία το βράδυ της Δευτέρας όταν οι μαθητές περίμεναν σε διάβαση πεζών για να διασχίζουν τον δρόμο. Το αυτοκίνητο, ένα Peugeot 307, ανέβηκε με τρομαχτική ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο παρασύροντάς τους, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο από τους μαθητές χτυπήθηκαν και δεύτερη φορά όταν το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω τους μετά την προσγείωσή τους στο έδαφος.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, το αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και αφού χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στους φοιτητές.

“Είναι θαύμα ότι επέζησαν από τέτοια σύγκρουση” αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύντομα έφτασε και το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τρεις φοιτητές στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκαν με κατάγματα και τραύματα στο κεφάλι ενώ δύο από τα αγόρια θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα