Τρόμος σε άλλο επίπεδο: Όταν 'σπάει' γυάλινη γέφυρα κάτω από τα πόδια σου

Τρόμος σε άλλο επίπεδο: Όταν 'σπάει' γυάλινη γέφυρα κάτω από τα πόδια σου

Τρομακτικό να περπατάς πάνω σε γυάλινη γέφυρα σε υψόμετρο 1.160 μέτρων αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον εφιάλτη που θα ζήσεις αν αυτή "σπάει" στο πέρασμά σου

Το πάθος της Κίνας για γέφυρες και εγκαταστάσεις για πεζούς με γυάλινο πάτο είναι γνωστό, ωστόσο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς με χρήση αισθητήρων και ειδικών εφέ, το πέρασμα από αυτές γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γυάλινος διάδρομος περιπάτου που έχει κατασκευαστεί στο βουνό Ταϊχένγκ, σε υψόμετρο 1.160 μέτρων. Σε κάποιο σημείο του πρόσφατα τοποθετήθηκαν εφέ, τα οποία ενεργοποιούνται με τη βοήθεια αισθητήρων και εμφανίζουν ρωγμές στον γυάλινο πάτο, ακολουθώντας τα βήματα των "τυχερών".

Και το θρίλερ δεν σταματά εκεί, αφού ο τεχνητός τρόμος δεν περιορίζεται μόνο στο οπτικό κομμάτι. Οι αρμόδιοι έχουν φροντίσει να ακούγεται και ο σχετικός ήχος, ώστε να μην ξεφύγει κανείς, ούτε καν οι επισκέπτες με προβλήματα όρασης...

Το πέρασμα ενός ξεναγού από το συγκεκριμένο σημείο κατέγραψε βίντεο, που ανάρτησε η People's Daily Online και το οποίο μαρτυρά τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε ο άνδρας βλέποντας το γυαλί να "σπάει" κάτω από τα πόδια του.

ADVERTISING

SHARE: