Τρόμος σε πτήση της Qatar Airways: Σπασμένα πόδια και τραυματισμοί λόγω αναταράξεων

© TWITTER/AZADESSA

Σε εφιάλτη μετατράπηκε πτήση της Qatar Airways με αφετηρία την Ουάσινγκτον και προορισμό τη Ντόχα, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων που έστειλαν στο νοσοκομείο αρκετούς από τους επιβάτες (Pics)

Η πτήση της Qatar Airways, με αφετηρία τον Ουάσινγκτον και προορισμό τη Ντόχα, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε πορτογαλική στρατιωτική βάση, όταν ένας από τους επιβάτες υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τις ισχυρές αναταράξεις, που προκλήθηκαν από κενά αέρος.

Το Boeing 777 είχε την ατυχία να πέσει σε μια ισχυρή καταιγίδα πάνω από τις στις Αζόρες νήσους και οι ισχυρές αναταράξεις προκάλεσαν σοβαρούς τραυματισμούς στους επιβάτες, μ' έναν εξ αυτών να σπάει το πόδι του, καθώς οι περισσότεροι επιβάτες δεν πρόλαβαν να δέσουν τις ζώνες τους.

Το αεροπλάνο μετέφερε 350 επιβάτες και ο πιλότος αποφάσισε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, για να εξασφαλίσει την υγεία τους.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία, όπου διέμειναν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι την επόμενη πτήση στον προορισμό τους.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι low cost αεροπορικές πάνε όλο και πιο μακριά: Ευρώπη - ΗΠΑ με 65 ευρώ!

ADVERTISING

SHARE: