Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλους στο κενό

Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλους στο κενό

Τζιχαντιστές στο Ιράκ δολοφόνησαν τρεις ομοφυλόφιλους ρίχνοντας του στο κενό από ένα ψηλό κτίριο. Από κάτω περίμενε ο κόσμος με πέτρες στα χέρια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Οι αποτρόπαιες πράξεις των Τζιχαντιστών δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά έδρασαν στο Ιράκ και συγκεκριμένα στη πόλη Μοσούλη. Θύματα τους ήταν τρεις ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι δολοφονήθηκαν αφού πετάχθηκαν από ψηλό κτίριο.

Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλους στο κενό

Κάτω είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος με πέτρες στα χέρια ήταν έτοιμος να αποτελειώσει τα θύματα των Τζιχαντιστών, σε περίπτωση που αυτά επιβίωναν. Μάλιστα επειδή είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος χρειάστηκαν στρατιωτικές δυνάμεις προκειμένου να κρατήσουν το πλήθος υπό έλεγχο. Άνδρες και αγόρια ήρθαν από διάφορα χωριά προκειμένου να δουν την εκτέλεση και να λάβουν μέρος.

Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλους στο κενό

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα από τα τρία θύματα να κρατιέται από τους αστραγάλους λίγο πριν τον αφήσουν να πέσει στο κενό. Το κτίριο ήταν τόσο ψηλό ώστε η πτώση των τριών θυμάτων κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα.

Οι Τζιχαντιστές δημοσίευσαν και άλλες ακόμη πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Σε μία από αυτές απεικονίζεται ο ένας από τους τρεις άνδρες να είναι με δεμένα μάτια και να ρίχνετε από το κτίριο ενώ κάτω βρίσκονται τα παραμορφωμένα, από την πτώση, πτώματα των άλλων δύο συμπολιτών του.

Στο Isis είναι γνωστό ότι οι ομοφυλόφιλοι απαγορεύονται και πως αν εντοπιστούν τότε τους εκτελούν ή τους τιμωρούν παραδειγματικά. Μερικές φορές οι τζιχαντιστές προκειμένου να ανακαλύψουν ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι παριστάνουν και οι ίδιοι ότι τους αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μακελειό στο Ιράκ. Επίθεση αυτοκτονίας με βυτιοφόρο

Βίντεο σοκ: Ο άγριος βασανισμός ενός 14χρονου από τους Τζιχαντιστές

ADVERTISING

SHARE: