Βίντεο: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά παιδιών σε πάρτι

Βίντεο: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά παιδιών σε πάρτι

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει έναν αστυνομικό να ρίχνει στο έδαφος ένα 14χρονο κορίτσι και να τραβάει όπλο κατά των παιδιών που βρίσκονταν στο πάρτι (vid)

Ο αστυνομικός που τράβηξε όπλο κατά ανήλικων παιδιών σε ένα πάρτι στο Ντάλας των ΗΠΑ τέθηκε σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των αρχών.

Τη παράλογη δράση του αστυνομικού αποκάλυψε ένα βίντεο, που είχε τραβηχτεί από το κινητό ενός εκ των παιδιών που βρίσκονταν στο πάρτι και έκανε το γύρω του διαδικτύου. Σε αυτό ο αστυνομικός διακρίνεται καθαρά να έχει ακινητοποιήσει μια ομάδα αγοριών και στη συνέχεια να ρίχνει στο έδαφος ένα 14χρονο κορίτσι προσπαθώντας να το συλλάβει. Η δράση του δεν σταμάτησε εκεί καθώς λίγο νωρίτερα είχε τραβήξει όπλο κατά των παιδιών προσπαθώντας να πιάσει έναν νεαρό.

Βίντεο: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά παιδιών σε πάρτι

Τα παιδιά που αντικρίζουν το όπλο αρχίζουν και τρέχουν τρομαγμένα, προκειμένου να απομακρυνθούν, μετά και από τα τελευταία περιστατικά αστυνομικής βίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί είχαν κληθεί στο σημείο λόγω της προβατικής συμπεριφοράς τω νέων που δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής και δεν είχαν άδεια να βρίσκονται εκεί. Παρόλα αυτά η ανακοίνωση δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά και η σύλληψη και την ακινητοποίηση των παιδιών. Πάντως γίνεται σαφές ότι ο αστυνομικός παύεται από τα καθήκοντά του λόγω πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής με όπλο.

(Πηγή: Metro)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά παιδιών σε πάρτι και τέθηκε σε διαθεσιμότητα

ADVERTISING

SHARE: