Βίντεο: Αυτός ο 4χρονος πούλησε δουλειά του για 2.500 ευρώ

Βίντεο: Αυτός ο 4χρονος πούλησε δουλειά του για 2.500 ευρώ
Ο 4χρονος του οποίου η δουλειά πωλείται για 2.500 ευρώ YouTube

Το μικρό αγόρι φαίνεται ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πάνω του

Στα παιδιά αρέσει η ζωγραφική και η δημιουργία διάφορων μορφών και μοτίβων με χρώματα, ωστόσο τις περισσότερες φορές τα “‘έργα” τους απέχουν έτη φωτός από το να θεωρηθούν αριστουργήματα.

Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί ο Αντβάιτ Κολάρκαρ, ένας 4χρονος από την Ινδία, του οποίου οι πολύχρωμες ζωγραφιές έχουν ήδη παρουσιαστεί σε γκαλερί στον Καναδά και στην πατρίδα του ενώ πριν λίγους μήνες έργο του πωλήθηκε για 2.600 ευρώ. Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, έσπασε το ρεκόρ καθώς έγινε ο μικρότερος σε ηλικία καλλιτέχνης που εξέθεσε έργα του στην έκθεση ArtExpo στη Νέα Υόρκη.

Η μητέρα του δήλωσε στο BBC ότι ο γιος της άρχισε να ζωγραφίζει όταν ήταν οκτώ μηνών και η οικογένεια έμεινε στην Ινδία. Άρπαζε τις νερομπογιές της αδερφής του και ζωγράφιζε για ώρες. Στην ηλικία περίπου του ενός έτους άρχισε να κάνει συνδυασμούς και συνθέσεις, που ήταν επιτυχημένοι.

Στη συνέχεια η οικογένεια μετακόμισε στον Καναδά, με τον μικρό να εντυπωσιάζει με το ταλέντο του και τους εκεί λάτρεις της ζωγραφικής. Τον Ιανουάριο έκανε την πρώτη προσωπική του έκθεση, με τα 30 έργα του να πωλούνται μέσα σε λίγες μέρες και ακολούθησε η συμμετοχή στην ArtExpo της Νέας Υόρκης, όπου η ζωγραφική του βρήκε εξίσου θερμή ανταπόκριση. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα