Βίντεο: Δικηγόροι προπηλακίζουν τους βιαστές 11χρονης στην Ινδία

Βίντεο: Δικηγόροι προπηλακίζουν τους βιαστές 11χρονης στην Ινδία
Φωτογραφία αρχείου (AP Photo/Tsering Topgyal) AP

Ο δικηγορικός σύλλογος της πόλης, στην οποία 18 άνδρες βίαζαν 11χρονη για επτά μήνες, όχι μόνο αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση, αλλά... περιποιήθηκε τους βιαστές κατά την άφιξη τους στο δικαστήριο (video).

Δεκαοκτώ άνθρωποι εμφανίστηκαν την Τρίτη 17/7 ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Τσενάι της Ινδίας, με την κατηγορία ότι βίαζαν συστηματικά 11χρονη μέσα σε διάστημα επτά μηνών.

Έδιναν υπνωτικά στο κορίτσι και απειλούσαν να το σκοτώσουν, αν αποκάλυπτε το δράμα της. Πρόκειται για εργάτες στο συγκρότημα 300 διαμερισμάτων, όπου μένει η έφηβη, ηλικίας από 23 έως 66 χρόνων.

Προπηλακίστηκαν κατά την άφιξη τους στο δικαστήριο. Από δικηγόρους, οι οποίοι αρνήθηκαν να τους αναλάβουν. Είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Δικηγόρων Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Chennai (η τρίτη πιο πολυπολιτισμική περιοχή της Ινδίας) αρνείται να κάνει αυτό που έχει ορκιστεί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Mohana Krishnan δήλωσε πως “αφότου είδαμε όλο το περιστατικό και την κατάσταση του θύματος, αποφασίσαμε πως δεν θα τον αναλάβουμε. Αν κάποιος αποφασίσει να το κάνει, θα τον διαγράψουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα