Βίντεο για σεμινάριο: Φοιτήτρια δίνει μάχη με ληστές, για να σώσει τη διατριβή της

Βίντεο για σεμινάριο: Φοιτήτρια δίνει μάχη με ληστές, για να σώσει τη διατριβή της

Η 26χρονη φοιτήτρια φάνηκε αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους ληστές να καταστρέψουν τους κόπους μιας χρονιάς

Όταν έχεις προσπαθήσει πολύ για κάτι και κάποιος επιχειρήσει να στο πάρει με τη βία, η πρώτη σου αντανακλαστική αντίδραση είναι να προσπαθήσεις να το σώσεις. Ακόμη και με κίνδυνο της ίδιας σου της ζωής.

Το γύρο του κόσμου κάνουν εικόνες από κάμερα ασφαλείας στη Νότια Αφρική, όπου καταγράφηκε η απεγνωσμένη προσπάθεια μιας νεαρής γυναίκας να μην επιτρέψει σε ένοπλους ληστές να κλέψουν την τσάντα της.

Ο λόγος ήταν ότι μέσα στην τσάντα της μετέφερε το σκληρό δίσκο που περιείχε τη διατριβή της, για την οποία είχε δουλέψει πολύ σκληρά όλη τη χρονιά και για την οποία δεν είχε φροντίσει να δημιουργήσει αντίγραφο.

Παρά τις απειλές των ληστών ότι θα την πυροβολήσουν αν δεν τους δώσει την τσάντα, η 26χρονη Νοξόλο Ντούσι, πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου να μη χάσει την πολύτιμη εργασία της.

Και τελικά αυτή ήταν που νίκησε! Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και η κοπέλα συνέχισε το δρόμο της, ευτυχής που κατάφερε να σώσει τη διατριβή της.

Εκ των υστέρων βέβαια παραδέχθηκε ότι η κίνησή της ήταν μάλλον απερίσκεπτη, καθώς θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή της. «Δεν ήταν πολύ έξυπνο εκ μέρους μου, αλλά τουλάχιστον πέτυχε», δήλωσε η 26ρονη στους δημοσιογράφους.

ADVERTISING

SHARE: